Цветни фантазии

Ей така ....между другото..... - сем. "Варелкови" се сдобиха с мъничета.......Идеята ми е да са в цветовете на дъгата....но все още тъмносиньото и лилавото не са се появили.....
.А пък розовото е в повече, малко извън цветовата гама на Дъгата........така че, семейството ще е "многодетно" ....

 Любим интериор на група Усмивка - ЦДГ 32....
И още .......кутийките за моливи!

16 коментара:

Ваня каза...

Пожелавам на сем.Варелкови да продължава да се множи независимо какви ще са цветовете ! Страхотни са !!!

unicorn каза...

Дани мила ти ме изумяваш с всеки изминал ден:)))Това семейство направо трябва да участва в някакъв конкурс:))))Толкова са сладурски ,че не мога да спра да ги гледам:))Много са красиви и искам и аз да им пожелая да се многжат пък цветовете май нямат значение:)))Дъга или цялата цветна гилдия:))))Много ,много са хубави и блазе им на тези ,които могат да им се насладят на живо:))Пу за мен синичкото:))))

Целувки:)))

~Gery~ каза...

Тъкмо се събудих днес и седнах да разгледам какво става в блогърския свят и Хоп! попаднах при теб! :) Дани, това семейство е толкова очарователно! Твойте възпитаници са истински късметлии с теб! Така да знаеш :)

Nana каза...

Децата заслужават повече учители и възпитатели като теб!
Семейството е много сладко в тези цветове и така наредени :)

Chiges каза...

Хехе, Дани, страшни са :). Истински ме развесели днес :).
Поздравления и от мен за любовта и ентусиазма, които влагаш в работата си :*

Veselina каза...

Чудесни са, Дани! Да са живи и здрави и децата и госпожата да им се радват!

BEARKIS каза...

У дома си говорихме за тези сладури-големите,а те пък си имат и дечица,Браво,Данче!!!Златни ръце,щастливи са твоите възпитаници!!!

Creative каза...

Първото нещо, което си помислих виждайки преди малко тези сладурковци във фейса беше - защо и моето момченце нямаше госпожа като теб в градината; И аз ще повторя думите на Бис, но твоите възпитаничета са истински щастливчета и късметлийчета с теб, Дани!
Поздравления!

Addii каза...

страхотни са Дани!Страхотна си ти-учител мечта...браво!!!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря на всички за топлите и ласкави думи - наистина ме трогнахте! Тук е мястото да кажа, че се гордея с учителската си професия, обичам си я, както и децата!
Работя в страхотен екип -вече 15 години с Веселина Колева /чудесен педагог и музикален ръководител - разбираме се и се допълваме чудесно/ и благодарение на това, работата с децата върви и дава резултати и удовлетворение....
Да са ми живи и здрави ...и колежката Весето и леля Руми - лелята на групата, която също не е никак маловажна - и тя е чудесен човек!

Veselina Koleva каза...

Данче,невероятна си,но те чака още работа и с другите твои творения!!!

Irena каза...

Дани, разкошно семейство, поздравления за труда!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря , Рени, Весе!
Весе, хубавите неща не стават бързо, нали знаеш!

Donika каза...

Хехехех Дани, та те били цяла фамилия! Пожелавам на всички такова пъстро и многолюдно семейство .Много да сладки!Благодаря ти!

morgiana каза...

Разгледах кутийките. Много са красиви! С какво боя ги оцвети така плътно?

morgiana каза...

Страхотни са станали тези кутийки, много ми харесаха- весели и закачливи, точно като за децата от детската градина , а защо не пък и за по- големи деца.Със сигурност ще предложа на есен на моите ученици да си направят по една такава кутийка. Искам само да попитам с каква боя са оцветени, защото ми се вижда доста плътна, много добре са оцветени и без следи от четка?

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!