Цветни фантазии

В началото на ноември няколко картичкотворителки решихме да направим картички, които да изпратим за Коледния базар във Велико Търново, като финансовите приходи са за децата, лишени от родителски грижи от дома в Страхилово. Защо там - защото идеята дойде от Нана, която имаше поглед и опит от миналогодишния Коледен базар и така повлече и нас....

Ето две от картичките за дома в Страхилово - третата пропуснах да снимам, въпреки, че тя беше направената специално за каузата, а тези две - коледни - вече съм ги показвала, но реших, че точно те ще отпътуват натам. .....
Малко съм закъсняла с тази публикация, защото картичките отдавна са изпратени, но все пак реших да отбележа факта...

Дано с паричките от продажбите поне малко помогнем, за да има радостни искрици в детските очи, весели погледи и спокойни и щастливи дни за тези деца , лишени от родителска грижа.....5 коментара:

Lionelsa каза...

Поздравявам те за благородната инициатива.

Unknown каза...

Дани, чудесни картички за прекрасна кауза! Вярвам, че усилията ви ще бъдат възнаградени!

Nelly каза...

Данче, много е сладка червената картичка с тези буйки!!! Доброто сърце винаги се отзовава!!!

siskus каза...

Колко настроение има в тях,как Коледно се усмихват!Много са хубави!А аз защо така съм пропуснала тази инициатива,как така няма да помогна,Данче пиши ми на пощата,мога ли да се включа все още?

BEARKIS каза...

Чудесно,Данче,заедно сме в тази добротворна дейност,дано има успех!!!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!