Цветни фантазии


















9 коментара:

Veselina каза...

Много оригинално, стилно и красиво.

Chiges каза...

Дани, наистина много оригинално. Харесва ми как си съчетала двете неща :).

Creative каза...

Страхотна кутийка, Дани! Оригинална и блестящо изпълнение!

Ivolina каза...

Чудесна кутийка и много добро изпълнение.

Addii каза...

браво!!!!Чудесна идея и прецизно изпълнение,много ,много страхотна :))

Irena каза...

Чудесна идея и прекрасно изпълнение, браво :)

Анонимен каза...

Чудесна, фина, стилна, интересна, оригинална, бутикова и .............много думи мога да наредя за тази УНИКАЛНА И БЛЕСТЯЩА ИДЕЯ ЗА ОПАКОВАНЕ НА ПОДАРЪК. САМО НЕ СТАВА ЯСНО, РИЗАТА ЗАЛЕПЕНА ЛИ Е ЗА ЗАДНАТА СТРАНА НА КУТИЯТА-Т.Е. ЗА ГЪРБА НА САКОТО:))))), ИЛИ Е СВОБОДНО СТОЯЩА РИЗА, КОЯТО СЕ ДВИЖИ ИЛИ НА ПРЕДНАТА ЧАСТ НА КУТИЯТА-Т.Е. КЪМ РЕВЕРИТЕ НА САКОТО:))))), ИЛИ КЪМ ГЪРБА НА САКОТО!? ДАНКА,МОЛЯ ТЕ ЩЕ СПОДЕЛИШ ЛИ ТАЗИ ПОДРОБНОСТ С ВСИЧКИ НАС, ЗАЩОТО ОТ СНИМКИТЕ НАИСТИНА НЕ СТАВА ЯСНО, А Е ЛЮБОПИТНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ ТВОЕТО ТВОРЧЕСКО РЕШЕНИЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС!!!
кРиСииии:)))))))))

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Криси, благодаря за оценката и милия коментар! Това е картичка, която правих много отдавна...Идеята беше да е подвижно, за да се сложи на самата риза пожеланието...Но трябва да е абсолютно точно по размера на гърба на сакото, за да не може да мърда и се мести.При мен се получи малко по тясна и затова не стоеше чак толкова неподвижно, а нямаше време да преправям и затова залепих, а пък пожелание сложих на гърба на самата кутия...Така, че при по-добро обмисляне има вариант да стане точно и да стои добре. Надявам се да съм била полезна! Поздарви!

Новини каза...

Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!