Цветни фантазии

5 октомври

На тази дата работещите в сферата на образованието полувачат благодарност от своите възпитаници, ученици и техните родители.


Професионалният празник на учителя се отбелязва в над 100 държави от цял свят. Той е утвърден от юнеско на 5 октомври 1966година. През 2009 г. Световният ден на учителя е посветен на ролята на преподавателите в условията на световна икономическа криза, както и необходимостта да се инвестира в тях като възпитатели на деца, подраствашите и възрастните, защото обучението е процес, който продължава през целия живот. .Този ден е още един повод за равносметка за свършеното, за търсене на отговори на глобалните въпроси, свързани с мисията на учителската професия, за навлизането на информационните технологии и комуникациите в сферата на образованието, за професионализма при работата с децата, за обучението през целия живот.



Честит празник, колеги - нека всички имаме силите и устойчивостта, търпението, нежността  и обичта към децата , така необходими за нашата професия!
Бъдете здрави!
 
Поздравче!
 


И моята любима песен......



3 коментара:

Addii каза...

Честит празник с малко закъснение!Много усмихнати деца пожелавам!

toni_n каза...

Честит празник и от мен, Дани!
Търпение, здрави нерви и много усмихнати детски личица.

Сърдечни поздрави с пожелание за топли и спокойни есенни дни :)

unicorn каза...

Дани мила честит празник:))Бъди все така мила,усмихната и всеотдайна:)))

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!