Цветни фантазии

Най-накрая намерих малко свободно време за тази закъсняла публикация. Искам да ви покажа поканите, които правих за откриването на новата сграда на нашата детска градина - ЦДГ 32 "Светлина" - Чепинци. Откриването беше на 29.09.2010 г. Много труд, много емоции, много напрежение - това съпътстваше подготовката на този вид празник! Всички се вълнувахме страшно. Слава богу всичко мина повече от добре и всяко нещо , което направихме си струваше усилията. Най вече - децата бяха неимоверно щастливи......

За поканите ......
Искам да изкажа благодарност на Грета и нейното магазинче Greta's Art   за съдействието и светкавичната реакция - може би цяла вечер Грета  е рязала балончета и пеперудки  специално за нас....Но всичко пристигна навреме -  в краткия срок, който искахме....

имаше и  други варианти.......


А сега ще ви покажа и малко снимки от прекрасния празник!


Познайте кой ще бъде гордия стопанин на тази прекрасна къщичка ?- 
моите сладурчета от Група "Усмивка"
Да са ни живи и здрави, много целувки......!
Още снимки - ТУК


7 коментара:

- каза...

Дани, честита радост!Градината изглежда уютна, светла и весела! А поканите са чудесни, поздравления!

Irena каза...

Дани, поканите са страхотни, заслужавало си е труда.
Честито за откриването!
Много хубава градина с кеф бих ходила отново на градина :)

Nana каза...

Леле, Дани, чудесно изглежда! Много весело и пъстро, точно по моите представи за една детска градина. :)
И поканите са страхотни. Браво!

Addii каза...

страхотна е градината и поканите също!Много положителни емоции в нея пожелавам !

siskus каза...

Браво,бравичко,колко хубави емоции,настроение!!!!Браво,чистичко,новичко,просторно и колко детски очички ще греят,ще греят!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Поканите са били прекрасни!!!!!!!!!!

Маги каза...

Чудесни покани си сътворила,Дани! Градината изглежда много хубаво. :)

kenli каза...

Аз не знам, колко време е рязала Грета балоните, но ти колко време си правила поканите......Сигурно затова беше все задъхана!
Но си е струвало, миле моя! Всичко е на ниво! Отсрамилисте се пред гостите, както му се вика! Дано това, което сте свършили се види и от по- горно ниво! Да не е само за онази с главната буква "Слава". Дано сте щастливи заедно с децата в новото крило и повече творчески постижения! Да бъде!!!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!