Цветни фантазии

Тази картичка е подарък за Мариана - Krissbal, която всички познаваме и на чиито красиви творения се възхищаваме..../дано днес я държи в ръцете си, защото я публикувам и с нея ще участвам в Предизвикателството на Картичкофурии, зададено от Рони.










Мариана, аз съм фен на твоите красиви , изпипани и изящни картички и с удоволствие ги  разглеждам в блога ти ....Дано винаги намираш време за всичко, с което си се заела, за да ни радваш  с творенията си....Възхищавам се на уменията ти да съчетаваш личните, семейните с картичкофурийските ти ангажименти ....
Да е жив и здрав и малкия Крис, който също се справя чудесно на Малките картичкофурийски предизвикателства - явно е, че има дарбата на мама....Желая му много здраве, много усехи  и "на добър час!" - /вече тръгна на детска градина!/

6 коментара:

Rony каза...

Дани, отново вълшебна картичка, личи че е правена с много желание и добри чуства! Във всяка твоя творба се усеща добротата ти, и не го казвам от куртоазия, а защото така го чуствам всеки път като надникна в блога ти!!! Идеята, цветовете ... всичко е чудесно!
Благодаря ти за участието в предизвикателството на Картичкофуриите!!!

Irena каза...

Дани, разкошна картичка си направила, много е красива :)

Lina каза...

Прелестна е! И е смоето любимо гинко :) Благородно завиждам на притежателката на това творение!

Unknown каза...

Super karti4ka!!!!!

Chiges каза...

Много е интересна, Дани! Много ми харесва как си подредила малките сладки мъниста :). Чудесна е!

Krissbal каза...

Мила, прекрасна Дани!Щастлива съм, че се запознах с теб на живо и се наслаждавах на всяка прекарана с теб минута.Ти си един невероятно сърдечен човек.С нетърпение очаквам отново да се срещнем:)Благодаря ти за разкоша, който държа в ръцете си,на живо е е просто неописуем.Благодаря ти радостта, която донесе на детето ми.Благодаря ти и за сърдечните думи, изписани за мен, които топлят сърцето ми и ме карат да се усмихвам!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!