Цветни фантазии

 Коледна украса от   ажурни снежинки и топки- снежинки ...Много отдавна ми се върти тази идея в главата за тези топки от снежинки, правила съм такива подобни , с цветя за пролетта . И когато Вели показа нейните снежни топки за елха - прелестни, и  нежни - реших и аз да побързам, да не мине и замине Коледата.....

Не знам дали личи, но в цнтъра си  снежинките са вдлъбнати навътре . И става много интересно, но адски трудно за снимане. Колкото и да се старах, не станаха така, както  са наистина.

 
изпъкнала навън топка ....










 А тези  си ги кръстих ажурни снежинки...



Украсата е за :
Забавлятелство Второ: "Коледа, та дрънка"
Двете Елши-Коледен конкурс
 Коледа с Хобисимо - 2011
Хоби Предизвикателство №2 " Коледна украса."


И понеже стана доста късно, оставям качването на снимките по предизвикателствата за утре...
Лека и спокойна нощ и  ажурни сънища!

13 коментара:

Deni каза...

Чудесни снежинки си изайсторила! Харесва ми идеята да ги закачиж на клонче от дърво.

Miss Emerald каза...

Даниии, всичко е жестоко! Направо думи нямам, момиче! И ако ти кажа, че точно в такива цветове си представям тазгодишната коледна украса! Разбирай - все още не съм намерила време да украся и само ме питат кога? А всичко при теб е мечта! Красиви, нежни, страхотни - и топките от снежинки, и другите, и тези ажурени снежинки! Браво!

kenli каза...

Колко хубаво си украсилаааа!Сигурно е вълшебно във вашата групичка!Децата много им се радват на тези снежинки,които танцуват от полъха на вятъра от отворения прозорец, нали? Весела Коледа, Дани! Прегръщам те мнооого!

Katrin каза...

Как очаровательно. Чудесные украшения получились!!!

Green-Eyed Girl каза...

Прекрасна коледна украса си направила, Дани! Ето на това му викам аз коледен дух!

morgiana каза...

Много са красиви тези топки, а пък снежинките са ефирни и нежни. Може би, като стане течение в стаята се задвижват сякаш хвърчат- наистина си го представям точно така- невероятни са.

BEARKIS каза...

Отново моите любими снежинки,в прекрасни комбинацииииии!!!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря ви отново момичета! И аз си ги харесвам. А Мариана позна - едно минаване отдолу и всичко се разлюлява ефирно и дискретно в нежен танц, нужен е съвсем малък полъх и те се разклащат....Невероятно красива гледка е, повярвайте .....Не съжалявам, че ги направих и сложих по средата на помещенията - придават много нежен нюанс на иначе пищните украси по Коледа!

Биляна каза...

Снежна приказка! Вълшебни са Дани!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Данииии, каква нежност и вълшебство си сътворила, момиче..Уникални са! Толкова ефирни, толкова идейни..Великолепни - доставящи радост и наслада в очакване на празниците.
Благодаря ти,че ги сподели и за това, че се включи в Хоби Предизвикателство №2 "Коледна украса"

Ani каза...

Дани, Честита Коледа на теб и цялото ти семейство!
Украсата която си сътворила е прекрасна! Продължавай да ни радваш с красотите, които създаваш и през следващата година!
Прегръдки, Ани

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Дани, Честито Рождество Христово!
Пожелавам ти здраве, за да продължиш да стопляш хората около теб с любовта ти към красивото, хармонията, която внасяш навсякъде и във всичко до което се докоснеш и топлотата и уюта, които умееш да създаваш! Весели празници!

Daira каза...

Дани, твоите идеи и сътворени красоти край нямат . Винаги успяваш да ни изненадаш и зарадваш ! Поздравления! Дано 2012 година ти донесе още повече вдъхновения и дано да имаш повече свободно време за да осъществиш всичките си замислени проекти!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!