Цветни фантазии

Здравейте картичкофеи!
Ще го дам по накратко днес, защото няма какво толкова да пиша...  - поздравче за една дама-абсолвентка и "абсолвентска шапка" за едно бебче, което трябваше да е облечено почти като мама...


Шапката бързо и лесно направих, но като е на "око",  ....не стана съвсем по мярка на малкия....


Ще го  включа  в
Krissbal 
и
Kenny K Krafty Girlz -  Anything Goes

  С тези човечета имам опит, тъй като май месец правих подобни покани за завършване на випуск Усмивка 2011,  две такива "абсолвентчета" също  тогава, а и доста от картичкоправещите показаха от тези модели -
Ади, Течето....а сигурно има и други, които съм пропуснала тогава....





Този сладур е от май месец...












И малкия "абсолвент" с мама:




Картичка за имен ден на един млад и многообещаващ журналист.....трябваше да бъде загатнато професионалното му поприще - писанията, перото.....Не ми  беше много лесно да измисля нещо кой знае колко интересно, особенно в натоварено време, като сегашното - предколедно....И то за мъж!!! Но мисля, че се получи ефектно .....


Ще включа картичката в: Creative Inspirations Paint -  The Holidays
Kenny K Krafty Girlz -- Anything Goes
Хубава и ползотворна седмица на всички, с много  усмивки!



6 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

Дани, каква я мислихме с теб... каква е станала! Шапката за малкия абсолвент пак не сме я нацелили :) Идеята и реализацията ти обаче са страхотни, както и всичко останала, което си споделила! Харесват ми ентусиазма и любовта, които влагаш във всичко, което правиш :) Прегръщам те!

unicorn каза...

Дани всичко е страхотно:)))Много ми харесва шапката за малчугана:))))Картичката за журналиста също си измислила много добре:)))
Само да кажа,че освен ,че нямам време много да коментирам също пиша рядко и ,защото незнам каква е причината,но много трудно влизам в твоя блог.Може да е от моите компютри не знам,но исках само да знаеш:)))

Поли каза...

Сладък малък абсолвент - да му върви в живота! А истинското перо на картичката ти е страхотна идея.

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Вели, явно с теб сме позабравили размерите на бебешка главичка на 2-3 месеца....Излезе, че както я мислихме не стана, щом нямаме бебе под ръка - ха ха ха....Но майката каза - "нищо, по натам ще порасне"....
Жени, и на мен ми се е случвало в някои блогове да влизам трудно и аз също се чудя на какво се дължи... - дали пък не съм го претоварила аз с нещо....не знам.
Благодаря ви, и на теб, Поли!

Katya Kovacheva каза...

Страхотна абсловентска шапка, много добре стои на малкия "абсолвент". Подаръчната кутийка за мама-абсолвентка също е много впечатляваща! Катричката за журналист се е получила много идейна, много ми хареса, а и с сигурна съм, че той е разбрал посланието, което носи!

Miss Emerald каза...

Ееее, Дани на шапката това да й е кусура! Я колко сладурски стои на малкия човек! Много е готина и тя, и абсолвента за мама! А мъжката картичка е станала перфектна! Много добре си го измислила!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!