Цветни фантазии

Здравейте, картичкофеи!

Навън е топло, сухо и приятно, нетипично декемврийско време......А на мен, не знам защо ми е така  снежно....И като  ми се привидяха едни снежинкиииии, и като запретнах ръкави и ето резултата - за интериорна украса, за украса на елхата и където ни хрумне...А и за елемент на картичка.....




А пък и  Goldie   с нейното Бинго в Картичкофурии  предизвика въображението на всички ни , та реших и аз да се пробвам с една по-семпла и изчистена коледна картичка да спазя нейните условия ....




 Използвала съм:
Обещавам да снимам утре на светло и да подменя снимката на картичката, защото никак не си прилича в действителност, както е  на живо.

Картичката ще пратя за участие и в играта на Arty-mark. -   Игра 28- Мрежа
За направата на снежинката използвах пънч, който изрязва хартията като мрежа, решетка, но по принцип става с почти всички бордюрни, дантелени пънчове.

също и в :

И пускам няколко допълнителни снимки, от които що годе личи начинът , по който са направени.







А сега искам да благодаря и на Ани за наградката, с която е отличила моя блог като вдъхновяващ я!
Благодаря ти, Ани! Ти също си сред моите вдъхновителки!




В предната публикация вече разказах за себе си, затова сега само трябва да предам на 7 блога щафетата....
Но.....ще продължа сутринта, защото вече стана късно....

Продължавам.....
Трябва да отлича 7 блога, които са въздействащи и вдъхновяващи за мен....Те са много, много повече и наистина избирането им сред множеството, които обичам да посещавам е много трудна задача........
Знам, че част от тези,  които са мои вдъхновителки имат своите принципи, които донякъде и аз възприемам  и може би няма да откликнат на това,  но въпреки всичко за мен те са ВДЪХНОВИТЕЛКИ!!! И ако имах възможност ще отбележа всичките, които са ми любими .....Ето тук е гадната част на тази инициатива.
 Избрани в произволен ред....


Ivet fantasy
Лени
Те4ето
Tini tin
Гери
KalySto
 
и много още...


Спокойна нощ от мен!

24 коментара:

Lionelsa каза...

Много са ефирни.

Unknown каза...

Страхотни снежинки и картичката е супер :)

Te4eto каза...

Дании, ето кой ще докара снега!
Идеята ти е страхотна! Браво!!!

BEARKIS каза...

Не мога да остана безучастна при толкова ефирна нежност и красота!!!Данче,направи ми!!!

Deni каза...

Страхотни снежинки, просто са великолепни!

Биляна каза...

Вълшебни са Дани!

Donika каза...

:-) Дани прекрасни са, наистина въшебни. По-прекрасни и от истински. Изключително много се радвам че участваш в играта. Благодаря ти!

Маги каза...

Ех, какви хубави снежинки, Дани!

Green-Eyed Girl каза...

Дани, страхотни снежинки наистина! Толкова нежни... И за елхата, и за дома, и като таг към подарък... много възможности за изява имат :)

Unknown каза...

Дани,снежинките ти са вълшебни!Благодаря ти за наградата,радвам се ,че ме чустваш като вдъхновение,за мен това е голям комплимент от майстор като теб,а днес си имаш и именничка-да ти е жива и здрава,много радост да ти носи!Хареса ми една твоя мисъл,че с работата си ,се чустваш млада,сугурно е много зареждащо да работиш с деца/мъничко ти завиждам ,за това ;)/.Искам да ти пожелая,детското да не изчезва никога,съпроводено от светещи очи,усмивки и неповторими моменти!

Le каза...

Еее Дани, много ти благодаря за отличието. Много ми е приятно, че сред толкова много си избрала мен, много ме трогна, наистина! Благодаря!
А снежинките ти са много нежни, и идеята ти е страхотна!

Te4eto каза...

Дани, много благодаря за признанието! Това че не предавам хич не ми пречи да приемам наградки :-)
даже много се радвам, че има момичета (все талантливи и любими), които избират и моя блог сред тооолкова много приятни местенца! Целувки!

morgiana каза...

Леле, мале! Направо нямам думи! Безкрайно съм възхитена. Каква красота! Веднага ще пробвам с моите ученици да направим такива снежинки. Невероятно красиви и нежни. На няколо пъти се връщах да ги гледам.Ей сега отивам пак. Поздравявам те за страхотната идея!

Miss Emerald каза...

Дани, пълно с красота при тебе! И е тооооолкова хубаво снежно! Тези снежинки са супер свежи и идейни, благодаря, че сподели с нас идеята. Много ми харесаха! И като украса стоят страхотно, и върху картичката, супер са!

Вихра каза...

Данка, страхотни снежинки! Нямам думи! Толкова са изящни! Как ги направи? Май имам нужда от някой и друг урок при теб, ако приемаш ученички:)
Прегръщам те!

Neli каза...

Еха, чудесни,нежни, пърхащи снежинки! Поздравления!

Поли каза...

Адмирации за идеята! Невероятни!!! Ако позволиш ще ползвам идеята!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря виииии - за всички мили думи, които изрекохте тук, так ами стана мило и приятно ! Радвам се, че идеята ви допадна!
И няма нужда да ме питате - разбира се, че може да ползвате идеята и да правите колкото си искате такива снежинки - така ще има нежна и ефирна красота на повече места! И да покажете после!
Прегръдки за всички и много усмивки!

Handmade_by_MaDe каза...

Толкова са нежни и лекички...уникални са!

goldie каза...

Данииии!Страхотни снежинки!И картичката е страхотна!Благодаря за участието!
И благодаря за признанието и наградата :))))

Mihaela каза...

WOW!!! All these looks fabulous,so beautiful design, I like them very much!!!

Cvety каза...

Особено както са повече в комплект, са много впечатляващи. Още зимни красоти, след сериите картички от предишните публикации, които сега разгледах - страхотни са всички, а чисто белите дълго ще ги помня :)
Поздрави!

Creations by Ane каза...

really great work

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Отново благодаря на всички ви - толкова мили коментари не съм очаквала! Но ще си призная - радват ме и топлят много!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!