Цветни фантазии

Чувствам се приятно изненадана  и поласкана от факта, че съм сред отличените с тази награда - от Дени и от Nani .
Благодаря ви, Дени и Nani ! 
Благодаря, че сте винаги сред моите гости , че ме следите редовно и че намирате нещо интересно за мен! Винаги сте добре дошли!
Правя не две, а една публикация по този повод, но затова пък ще мога да наградя 14 блога..По принцип винаги са ме затруднявали този вид отличавания, защото блоговете, които искам да номинирам винаги са много повече от цифрата, която е посоченав условието!



Условието е, да споделя 7 неща за себе си и да предам наградата на 7 любими блога - в случая при мен на 14.

Не знам какво ново бих могла да кажа за себе си, може би за някои ще се повторя, за някои ще бъде четено за първи път....

1. Щастливо омъжена, с двама близнаци на по 29 години - Георги и Гергана, с две внучки - Николина и Антония - засега.
2. Професия - детски учител, обичам професията си, обожавам работата с децата, зареждам се с  младост, радост, красота, приятни емоции и усмивки от досега си с тях. 
3. Имам много хобита и малко време за тях - картички и работа с хартия, гоблени, шев и кройки, плетиво, майсторийки за дома,  цветята и отглеждането им .Обичам и в кухнята да се подвизавам......Обичам да чета книги - вечер преди да заспя винаги прочитам поне две-три страници. Обичам да пътувам, многоооо - по красиви места из Бълтария, не пропускам и възможностите си и шанса за екскурзия в чужбина.
Но напоследък съм отдадена най-вече на  картичкоправенето. Другите хобита отстъпват и минават на заден план, но понякога подхващам това онова. Е.....как може да ми стигне времето за всичко това!!! Трябва ми поне 48 часа денонощие, както винаги съм си мечтала!
4 Непоправим "Плюшкин" съм. Събирам и прибирам какво ли не "защото ще ми потрябва" в един момент.
5. Вярвам в доброто и се опитвам да правя добро доколкото мога. Дано успявам!
6. И аз като Дени трудно използвам повече от една дизайнерски хартии, а пък с тези които ми харесват - много трудно се разделям, ако са ми единични - ха ха ха ....Като малка колекционирах салфетки и с тях беше така -   когато са по 1 бр. е трудно да се разделиш .Понякога си поставям за цел да бъдат повече хартийки, но май не се получава. Възхищавам се на всички вас, които успявате да направите това
7. Обичам народните танци, посещавам два пъти седмично вече повече от три години репетициите на Школа за народни танци "В Шоплукь". Зареждам се положително, разтоварвам се чудесно, там е винаги приятно и забавно.

Това е накратко за мен....
А сега остана и най-трудното - да отбележа само малка  част от блоговете, които ми се ще да отлича с тази награда. Наистина е много трудно!!!
Но сега  ми хрумна идеята най-напред да отбележа блоговете с нашите, родните, вдъхновяващи ни предизвикателства - те са едни от любимите ми блогове и аз така се радвам, че се множат.
А тези с които ще допълня списъка ще са такива, които не съм номинирала с предни подобни награди ....Сложно, много сложно - защото пак остават още, които искам да включа!
  
Картичкофурии 
Двете елши
Забавлятелстото  Мър-Мяу
Hobbisimo
hobbychallenge на Щурчо
Малки Картичкофурии
Двама с мама
Развихрено 
Arty-mark.com
Migito Petrova 
artwork
Слънчев лъч
morgiana
pod navesa - bejko



Трудно, много трудно -. има още .......




                       

9 коментара:

Ani каза...

Имаш и още една наградка от мен!

Green-Eyed Girl каза...

Дани, сърдечни благодарности от двама ни с Наско! Отличие от твоята уста е като шестица в бележника:) Твоето местенце ми е много любимо - изключително уютно, цветно и гостоприемно. Бъди здрава и вдъхновена за още красоти!

Donika каза...

Благодаря Дани за високата оценка, много мило че съм намерила място в твоята калсация!Бъди все така позитивна и вндъхновяваща ни !

morgiana каза...

Благодаря ти от сърце за номинацията на блога ми! Толкова съм приятно изненадана, че не намирам думи от радост. Въпреки, че нямам много време да посещавам блоговете и да пиша коментари, когато влизам при теб винаги оставам очарована, вдъхновена и изпълнена със желание да постигна поне малка частица от твоето майсторство.
Благодаря ти отново и бъди здрава!

bejko каза...

Дани винаги ми е интересно при теб!И сега успя да ме изненадаш,като ме награждаваш!Благодаря ти за това и приеми от мен една прегрътка с широка усмивка!

Miss Emerald каза...

Дани, честита наградка! И ми беше много интересно да прочета споделеното за теб!

~Gery~ каза...

Дани, много ти благодарим за наградката за Мър-Мяу. Като все още прохождащ блог, няма по-голямо признание от това, че някой харесва това, което правиш! Така всичко добива смисъл:)

Анонимен каза...

Честитки за наградите !
Овој блог е многу убав а твоите картички како да се излезени од земјата на приказните. Многу често сум гост овде и се восхитувам на вашите творби, затоа ви благодарам што ги споделувате со нас.
Ве поздравувам и ви посакувам убава работна недела :)

Вихра каза...

Честито за наградите - заслужени са 10000% :)И много, много благодаря за моята награда! Може да е само виртуална, ама е толкова хубаво да я получи човек!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!