Цветни фантазии

Най-накрая дойде ред и на тази публикация, с която ще ви покажа последните си творения......Дано не се отплесна  и да стане непоносимо дълго.
Отдъхнах си от напрежението, емоциите и еуфорията около "абитуриентския празник" на нашите УСМИВКИ! Да, да....няма да се смеете, те самите така казваха -  НИЕ СМЕ АБИТУРИЕНТИ!
И донякъде е така - завършват първата степен от своето обучение и възпитание....Дори с викове броят - едноооо, двееее, трииии, четирииии......като истински абитуриенти.  Ха ха ха ...много са сладки!
Още съм под въздействието на този незабравим празник, така че ще ме изтърпите да разкажа....
Подготовката му никак не беше лека, но в името на децата - всичко възможно беше направено....Украсата на салона - трябваше да е съобразена със сценария - подготовката на децата - "абсолвентски шапки",  "тоги", покани, картичките-чантички с пожелания за децата.....и куп други по-дребни и не чак толкова дребни неща.....
Ще покажа снимки, но първо картичката-чантичка ......
Тя се вписва малко с  темата на  Картичкофурии - Картичка за дипломиране : ,
но няма да участвам, за да не се сметне като изработена предварително, нищо че последната завърших ден преди празника на 19 май....

Вътре има пожелание към всяко дете, две снимки - на детето и обща, химикал с името на детето...А отвън има по един джоб с DVD диск, на който се опитах да събера по-голямата част от снимките и клиповете на децата  през 4-те години  ....






Химикалчиците направих по начина, който беше показала Нана преди време, всъщност идеята ми беше и за тефтерчетата, но в един момент се оказа, че за много неща трябва финанси, а те не стигат естествено и се отказах.....На листчетата, които навивах на рулце предварително принтирах имената на децата ....Много им се зарадваха,но  до последно всичко беше тайна за тях......То много тайни, много нещо, но точно затова празникът стана невероятен.
Заедно с тази изненада, направих и грамоти за децата...Връчването им заедно с удостоверенията за завършена предучилищна подготовка стана най-официално от директорката на ДГ.

Ето и още снимки.....

Поканите......... оказа се, че мислим почти еднакво с Ади и Течето,



"Абсолвентските шапки" - едно малко уроче.....след толкова много кутии не ми беше трудно да ги направя, защото начина  е подобен....Една шапка се получав  от 2 жълти картона А4.





Колежката ми Веселина Колева е и музикален ръководител и вече 17 години заедно работим рамо до рамо в една от най-приятните сфери - предучилищното възпитание.....Тежестта по подготовката на сценария падна върху нея, а  върху мен  - показах какво, важното е, че работата ни върви безпроблемно....
То не бяха  царе, царици, принцеси.....все в Царството на Усмивките.....






И като на истинско "дипломиране" малките ни "усмивки" си получиха удостоверенията за завършена предучилищна подготовка....


Директорката ни връчва "престижните дипломи"

А тази "абитуриентка" е "хореографът" и "постановчикът" на танцова формация УСМИВКА ....както се шегуваме....   -   Симона Василева
Започна на шега да подготвя танц с останалите  за изненада на родителите, песента, която беше избрала звучеше в свободните от занимания минути от нейния GSM. В един момент ни се стори сериозно и моята намеса е единствено в това - да сваля въпросната песен от интернет, да я конвертирам в МР3 формат и ......всичко си дойде на мястото....




А купонът.........купонът пък беше една от изненадите на родителите...Бяха поканили Ди джей, който наистина направи празника невероятен,   интересен, вълнуващ и запомнящ се! 
Имаше сладкиши във формата на "усмивки", балони-усмивки......
Изобщо - УСМИВКИ КОЛКОТО ЩЕШ - наляво, надясно.....навсякъде около нас!
Но общо взето всичко е и малко тъжно....заради раздялата......Да са живи здрави нашите усмихнати "абитуриенти", щастието , късметът и успехът да кръжат около тях и да са вечни техни спътници! 
На добър час!
 
 Колкото и да ви се стори вече дълго, изгледайте клипчето - направих го на фона на нашата любима песен - "Усмихни се" по текст на Петя Карабакалова в изпълнение на ДВГ Щастлвци
Ще ви накара да се усмихнете и вие!


Usmivka Slideshow: Grupa’s trip to Chepintsi (near Sofia), Bulgaria was created by TripAdvisor. See another Sofia slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.

А ние ще чакаме следващите попълнения на група УСМИВКА наесен!

22 коментара:

Addii каза...

Дани,ти си учителка мечта за всяко дете и майка!Възхищавам ти се за търпението и любовта към професията ти,пример за учител !Страхотна си !

Veselina каза...

Честито дипломиране на малките бъдещи първокласници, Дани! Убедена съм, че с голямо съжаление родителите и децата са се разделили с теб! Толкова много си вложила от себе си в подготавката на децата и на всичко около празника. Имаш моето 100% - ово възхищение и поздравления за положения труд!

Ivolina каза...

Дани, страхтно е всичко и нещата, които си изработила и дечица и представянето им. Наистина си учителка мечта. Успех в училище на малките абитуриенти.

Deni каза...

Всичко е прекрасно замислено и изпълнено! Личи си ,че към всеки детайл от тържеството е подходено с много обич и търпение.А какво по-важно от това за едно дете!?

Ваня каза...

Дани , страхотни са нещата които си направила !
Вярвам , че много те обичат и децата и родителите , учителки като тебе мисля че са на изчезване.
Поздравления ( голяяями ) , и успех на децата , дано и в училище попаднат на някой като тебе!!!

Chiges каза...

Дани, страхотен празник сте подготвили за вашите абитуриенти! Всеки малък сладък детайл е добавил поне по още една усмивка :). Поздравявам те за ентусиазма и любовта, които влагаш във всеки проект!
Честит празник!

Nelly каза...

Големи емоции и приготовления! Направила си празника на децата толкова специален и неповторим, оставила си им красиви спомени.
Браво Дани, сигурно много много те обичат децата!

kami_bonbona каза...

Страхотен празник, страхотни покани, всичко е чудесно.Наистина ме накара да се усмихна :))))Браво за положения труд

Miss Emerald каза...

Дани, каквото и да кажа ще повторя другите момичета! Наистина съм очарована, много усмихната след като прочетох публикацията ти! Не само си учителка - мечта за всяко дете, родител, но си мисля, че си такава по душа. За теб това не е просто професия и съм сигурна, че не отиваш на работа просто, защото така правят всички, а защото обичаш това, което правиш и за теб това е призвание! Надявам се да има повече учителки като теб, които да спомагат за израстването на нашите деца! Дълбок поклон пред труда ти! Невероятна си!

Поли каза...

Поклон! Адмирации за идеите, изпълнението, труда и усмивките на малките "усмивки". Аз имам "абитуриентка" на 30.05. и май се вълнувам повече от нея, но празника далеч няма да е толкова грандиозен. Дълбоко ти се възхищавам.

merypoppins каза...

Чудесен празник си организирала на децата!Сигурна съм, че ще го запомнят за цял живот.
Всичко, което си изработила за децата МНОГО, МНОГО ми харесва!
Поздравления!!!

Neli каза...

Дани, страхотна си! Толкова неща си направила за твоите дечица! Вярвам,че и ти си много специална за тях! Поздравления!

Петър каза...

Ааа, прекрасно!

Маги каза...

Дани, страшна си! Много хубави неща си измайсторила за децата. Браво, личи си, че много си обичаш работата и тези малчугани. И аз искам такава учителка за моето дете. :)

Danina каза...

Невероятно! Децата ще са толкова щастливи на отделеното внимание и вярвам, че никога няма да те забравят! Дано всяко дете попадне поне веднъж на такава учителка в живота си, искрено се надявам и моите дечица да имат този късмет!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Мили момичета, трогната съм от всичките ви така мили комантари, благодаря ви! Чак ми стана неудобно! Истината е, че аз наистина обичам работата си и децата! Просто животът е бил благосклонен и благоразположен към мен, за да ми даде възможност да правя това, което обичам!
Другото, което искам да кажа е, че всичките тези благини, които сте изрекли приемам и като такива към моята колежка и приятелка Веселина Колева! Защото каквато и да е работа, която се върши от двама или повече души, ако няма екипност, разбирателство и съвместност - нищо не се получава! Всичките тези резултати, които постигаме с нея и с децата са благодарение точно на това! Страхотен екип сме вече 17 години, тя е и музикален ръководител, така че някак си съумяваме да си разпределяме и конкретизираме задълженията в това, което всяка може по най-добрия начин и неминуемо резултатите излизат наяве! Благодаря на съдбата, че преди години ме срещна точно с нея и се надявам още дълги години да сме заедно в нашата трудна, но приятна професия, да отгледаме и възпитаме още десетки малки"УСМИВКИ"!
Благодаря на всички още веднъж и честит празник на всички!

Carmen Cune каза...

Mnogu ti blagodaria za hubavite dumi .I kakvoto pravis ti e mnogu krasivo i mi harestva mnogu.As idvah mnogu pati vaf Bulgaria no mojebi niama da mojem da se sresnem nikyga.Na men mi harestva da govoria balgarski,ubicem muzicata .
Pozdravi i ot men!
Carmen

Euphoria Gifts каза...

Дани, Честит празник! Бъди все така вдъхновена и отдадена на професията си!Дай Боже да има повече учители като теб!

Te4eto каза...

Поздрави и целувки, Дани!
Страхотна си, приятелката ти явно също е такава и ви се възхищавам за ентусиазма! Честит празник със закъснение, но от сърце!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря и на вас, мили дами - Carmen, Euphoria Gifts, Te4eto....много сте мили!
Тече, целувки и едно голямо гуш от мен - твоят празник е не по-малко хубав и изпипан...да ти е жив и здрав абитуриента !

- каза...

Дани, поздравления за това, че съумяваш да съхраниш учителя в себе си и да даваш от доброто на своите ученици!Мисля, че всички сте се потрудили много,за да имат децата своя празник, но тъкмо твоят труд го е направил незабравим!
Разглеждах с голям интерес това, което си правила, защото и на мен догодина ми предстоят абитуриентски вълнения, само дето ще броим до 12 :) Много харесах шапчиците ти и си мисля как могат да се направят покани във формата на шапка :)
Още веднъж:поздравления, радвам ти се много! :)

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря, Лара!Вълненията по приготовленията са много, емоциите също....А пък когато се "брои до 12"....нещата са още по еуфорични! И аз съм сигурна, че ще сътвориш забележителен и емоционален празник за твоите деца!Важното е желанието и обичта към тях и професията!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!