Цветни фантазии

Pay it forward.... Това е играта, която много нашумя преди месеци и доста от нас се включиха, вкл. и аз самата, без да си дам сметка, че ще ме затрудни за момента - трябва свободно време и обмисляне на проекта, с който искам да изненадам тези, които заложиха на мен.
И сега на дневен ред стои пред мен. Имам вече идея и  мисля, че като съм в отпуск - ще ми се отвори свободно време за това ....

Така, че - мили момичета -   
 KrasTe4etoFlorileaLionelsaLe
НЕ СЪМ ВИ ЗАБРАВИЛА!!!!!!

Междувременно аз получих страхотни творения от още по-страхотни творителки ! Извинявам се и затова, че чак сега ги показвам, но по-добре късно, отколкото никога ...Още повече, че са прекрасни и впечатляващи проекти на тези момичета.


От Нели - Моите нещица -забележителна кошничка, направена  от вестници, която техника аз самата страшно харесвам и съм си "прибрала в папка - ИЗПРОБВАНЕ СЛЕД ВРЕМЕ"... Нищо, че това време все не идва...Но за сметка на това Нелката  е направила чудесно изпълнение.....И яйчицето с плетена от нея дрешка, и картичката ....Благодаря ти от сърце, Нели!

От Маги от I'm a dreamer.. - направила е много нежна и красива брошка, която  с радост ще използвам, прекрасен аксесоар към тоалети и аз вече имам подходящ...Сложила я е в малка изпипана кутийка и с картичка в нея. Много, много ми харесва всичко, Маги! Благодаря и на теб!

Малката ми внучка Антония стана Малка Картичкофурия в 19  игра - "Моят най-добър приятел", наградата е чудесна - ваучер за 15 лв. от онлайн магазина на Арти марк. Пристигна вече и милата е много щастлива и доволна, с нетърпение ща се захванат със сестричката и ще направят нови неща, защото .....който и да спечели - всичко се дели на две!!!!
Дони, благодаря за подаръчето, което си им изпратила, много харесаха тези дървени фигурки! Толкова са красиви и интересни......завиждам  им благородно, но те милите обещаха, че ще има и за мен  от тях! Дори обещаха през лятото заедно да направим някое и друго творение! Радвам им се много, защото с ентусиазъм се занимават с тези неща, не само с игрите и лудориите - защото не липсват и те!И накрая да покажа и аз една картичка, която правих много набързо, ама наистина - много набързо -  за една прекрасна млада дама - двете й  дъщери искаха да я  изненадат послучай РД! Желанието им беше да е нежна, свежа, пъстричка и весела - като за тяхната майка! И не знам защо .....все ми допада пеперудата да е устремена към цветята надолу !


И като за финал днес - искам да ви покажа какви петунии и ириси ми цъфнаха  - не мога да им се нарадвам........Дори и  това не е истинският цвят на ирисите ...много е интересен на живо, поне аз за първи път виждам такава разцветка и за  първи път ми цъфтят.....


Червените каскадни  петунии наподобяват карамфили......

А жълтото букетче ми е подарък от внучките - където и да са на разходка, връщат се с малки букетчета....Имам още неща за показване, но по натам...стига за днес!

Хубава неделя и спорна следваща седмица от мен, с много УСМИВКИ!

5 коментара:

BEARKIS каза...

С настроение гледам и чета твоите публикации!Благодаря ти за коментарите,аз също съм ти обещала нещо...!Хубав ден!

Neli каза...

Дани, благодаря ти за хубавите думи! Твоята оценка е много важна за мен!
Да са ти живи и здрави внучките, да продължават да ви радват и да се гордеете с тях!

Miss Emerald каза...

Да са ви честити изненадките и наградите!Картичката е станала наистина много свежа, цветна и стилна! А цветята са много, много красиви!

Euphoria Gifts каза...

Аз бих нарекла публикацията "Заредено с настроение!" Чудесни подаръци, цветя и емоции! А картичката е прекрасна!

Donika каза...

:-)Каква чест е за мен да присъствам в този чудесен блог. Благоадря ти Дани за отделеното внимание , а удоволвстието за дървените фигурки е изцяло мое. Може би тук е и мястото да благодаря и поздравя и Красиана от Шареното, чиято е заслугата наградата да е от нашия сайт!
Хубав ден на всички!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!