Цветни фантазии

Това е една много, много закъсняла публикация, която съм започнала да подготвям повече от месец - и се извинявам на "героите " в нея за закъснението......
Ще започна с подаръците, които получих напоследък - картички и ръчноизработени творения от момичета, които заслужават на макс моето уважение . Страхотни неща!!!  Нека винаги имате време, вдъхновение,  сили и финансови средства за хоби-материали, за да могат прелестите ви да радват  всички ни.....

Колко е красива и изпипана само, така както Теди може да ги прави .....страхотна е - на живо е оше ПО-!

  Как  само е изрисувала това малко камъче, нали в рисуването е в стихията си.....невероятно нежно и красиво е. И да си призная въобще не си го закачих за мартеничка, каквото е предназначението му, от страх да не си го загубя! Пазя си го и него в колекцията от скъпи за мен неща, както и всички получени картички!
 от Невена - размяната за осми март и картичка за РД на блога ми - много интересни и прецизни, свежи и с настроение...Сигурно няма да личи, но е сложила на едната  симпатични малки камъчета-цветченца....страхотни са!
Течето направо ми разтопи сърцето с тези невероятно изпипани Зайки, естествено моята е  в жълти нюанси и е най-хубавата.  И Зайката ми, и нейната "къщичка" ,и ключодържателчето към тях....просто нямам думи. Стефи, ти  "обра всички точки" с този проект! Овации и адмирации!
От нея имаме две страхотни тефтерчета - за мен и моята колежка Веселина Колева, които забравих да покажа - извини ме, Деляна, отдавна вече им се радваме и пишем в тях! Но както казват хората, по-добре късно отколокоот никога! Тефтерчетата са със специални послания и една притча за учителя - личи си, че са правени с много любов ! Чудесни са !
От Ценка Драганова -  
много мила дама, която прави страхотни цветя от креп-хартия, тишу, туист....От нея получих тази рамка с ваза с цветя - любимите ми жълти иглики....Прелестни са!


Тя няма блог, затова ще ви покажа няколко нейни творения.....

НЕЗАБРАВКИ,  МОМИНИ СЪЛЗИ И ВЕЛИКДЕНЧЕ - ДО ТЯХ ИМА И СНИМКА НА СЪОТВЕТНОТО  ЖИВО ЦВЕТЕ

Почти не се различават живото от хартиеното цвете!
Ако някой желае да разгледа прелестните й цветя - има профил във Фейсбук.

И не на последно място искам да благодаря на Петя и Нели    за удостояването ми с тази наградка за вдъхновение  .....


Радвам, се че намират нещо при мен, заради което да ме посещават....Благодаря ви, мили момичета! Вие също сте чудесни творителки ! Аз трябва да наградя 15 други блога и тъй като вдъхновителките ми са в пъти повече от 15 и не мога да избера - нека просто всеки се почувства награден! И не се сещам какво друго сега да кажа за мен, което не се знае.....поне в момента....

1 коментара:

Topcho каза...

Страхотни наградки и подаръчета. А хартиените цветя са съвсем като истински! :О Изумителни са!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!