Цветни фантазии

Картичката е за 60г.- юбилей  на човек , който  е  дълбоко свързан с футбола....Със сигурност знам, че си я харесва много и е страшно доволен!
Много дълго време обмислях какъв вариант да избера и ще призная беше доста труден  избор , а и изискванията на  поръчителите бяха да има футболна топка. Първоначално идеята ми беше за търкаляща се футболна топка,  Двете елши имат урок в блога си  за този вид въртящи се картички, а и аз самата правих такава за едно момчеце доста отдавна. Но наистина ми се стори подходящо повече за малко момченце...
Та накрая, след много дълго обмисляне - какъв модел да е, какви елементи освен футболна топка да сложа, избрах цвета на терена, футболното игрище  и  ето това се получи......

8 коментара:

Katrin каза...

Очень красиво!

Deni каза...

МНОГО Е ИДЕЙНА!

Addii каза...

Дани,много ми хареса,чудесна и много оригинална!

Nelly каза...

Браво Дани, много е красива!

- каза...

Толкова трудно се прави мъжка картичка, а ти си се справила страхотно!Много добро попадение е футболният терен с неговия зелен цвят и футболните топки, вградени в цифрите на годините!
Винаги е удоволствие човек да влезе при теб и винаги има какво да научи! :) Поздравче!

Le каза...

Футболното игрище много ми хареса, идеята е оригинална и много ме впечатли. Супер!

Биляна каза...

Много оригинално! Пък и добре се е получило, дори без футболното игрище, цифрите и бутилката също са идейни! Браво Дани!

Д. Стефанова каза...

Харесва ми идеята да сложиш футболно игрище като фон на картичката. Много е оригинална!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!