Цветни фантазии

След емоциите и купоните за Коледа и Нова Година най-накрая намерих малко време и за това, което вече трябваше да съм направила - да благодаря на  вас, които намерихте време да направите и да зарадвате с картичките си околните . В това число и мен.
Самата аз чувствам известна доза неудобство - имах огромното желание и аз да зарадвам колкото може повече приятели, но признавам си - не успях. Фактора "време" си каза тежката дума и работи доста против мен.
Благодаря на милите момичета - Димето, Гери, Рали, Eм - Двете неуморни елшиБисето.....картичките, които получих стоят на видно място и са радост за окото за всеки, който ги погледне.
Страхотни, невероятни и носещи много празнично настроение!
Ето ги и тях :

От Димето 
-  тя дори е запомнила, че тази със сините топки е моят фаворит от нейната серия коледни картички и точно нея ми е пратила. Другата е специално за внучките ми - те страшно харесаха тези снежковци. И тези невероятни елхички- играчки. Благодаря, Диме!


Тази страхотна картичка в нежната коледна цветна комбинация е от Рали и Ем, също с толкова мили пожелания! Благодаря ви!



От Бисето 
- прекрасна слънчева картичка и нежна коледна.....посланията са написани с нейния изумителен калиграфски почерк!


и не на последно място - от Гери.
Гери, Блещучка, Слънчевка......Дори и зимната й картичка е слънчева!

Благодаря ви още веднъж - от сърце! 2011 година да е здрава, успешна, по-добра и късметлийска за всички!


3 коментара:

krechi каза...

Прекрасни картички си получила, Дани!

- каза...

Богат е човек с толкова приятели! :)

Em каза...

Наистина е хубаво човек да има много приятели, които да го радват!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!