Цветни фантазии

Здравейте мили картичкофеи!
Съвсем изчезнах от хоризонта, но този път си имам най-уважителната причина - започна   приказката за принцеса Каролина! Нашата сладурана е  вече  на 20 дни и най-найстойчиво и упорито се опитва да въведе нов ред и дисциплина у дома - за всички! С няколко думи .....смело и упорито, страница след страница, ред след ред .....пише своята приказка!  Но.....това са най-хубавите ежедневни емоции, натоварвания, изпитания .....



Досега нямах време да ви покажа набързо приготвените неща по повод появата й на бял свят.
Отдавна ми се завъртя идеята за направата на едно шишенце, което да побере пожеланието, финансов подарък като за начало за необходими неща и паричка за здраве! И един бебешки тефтер, който да къта още от самото начало  важни дати, стойности, параметри от появата й на бял свят и по нататъшното й развитие ,  най-интересните моменти  от нейната приказка за принцеси! И тъй като нямам много време за размотаване, направо започвам със снимките / които ...естествено не са толкоз добри, но такива каквито са.../...




Шишенцето е от ацетатно листче - Тече, благодаря ти, най-накрая го използвах!
Навито на руло ....няма кой знае колко варианти да се закрепи така. В двата края - горе и отдолу пробих дупки и ги хванах с айлети, но в последствие долният айлет се измъкна, но някак си успях да го напъхам пак, като предварително му сложих капка лепило UHU и учудващо стана много здраво. Дъното, биберонът, а и почти всичко останало ... ...със същото лепило . Лично аз съм доволна от резултата, въпреки, че виждам кое и какво можеше по-добре. А и мама и тате на Каролина много си харесаха нещата.






Паричката за здраве стои винаги в креватчето до възглавничката й, а шишенцето побра всички останали железни парички за здраве от роднини и близки.








Дни преди Каролина,  своята приказка започна да пише още една принцеса - Елица, на Ем от Двете елши - да е жива и здрава, щастлива и  да расте за радост и гордост на мама и тате!
За предизвикателството на Мира , посветено на малката елшичка Елица направих също едно такова бебешко шишенце....


Тук ползвах едно много мъничко шишенце от сок, тъй като ацетатното листче от Течето свърши, а нямах друго в момента....





Ето и няколко снимки на принцеса Каролина....

КОЛЕДА ПРЕЗ ЛЯТОТО.... 
Дори и зимните мотиви и играчки не носят прохлада...


ЕТО ТАКА Е НАЙ-ДОБРЕ - голи, боси и
с разхладително питие!

 чорапи не търпим дори само за снимка!



На баба принцесата!

Хубав и прохладен август, прегръдки и целувки от мен!


18 коментара:

Addii каза...

Дани, да ви е жива и здрава и всички вие покрай нея!Да расте здрава и безгрижна!

Tania каза...

Принцесата е истинска принцеса!Да вие жива и здрава и да ви радва постоянно!Такива хубави подаръци с такава сръчна баба!Не знаех,че се правят такива шишенца, а дневникът е много красив!А Каролина изглежда по-голяма от 20 дена!Тя да расте, а баба да не старее!

Lionelsa каза...

Да ти е жива и здрава! Невероятно сладка е.
А в розовото шишенце се влюбих още щом го видях във ФБ. Много е идейно.

Надежда Григорова каза...

Сани, да ви е жива и здрава малката Каролина! Много радост да ви носи и дано е наследила твоите сръчност, фантазия и доброта!
Желая щастие на цялото семейство!

Надежда Григорова каза...

Дани, моля да ме извиниш за неволната грешка в изписване на името ти!

Данка Матеева каза...

Само радост да Ви носи малката хубавица! Да е жива и здрава!

BEARKIS каза...

Една снимка в червено и за мен!!!!Много,много целувки...и сладки моменти у дома!!!!

kenli каза...

Ех, Дани! Разчуства ме с толкова мили запомнящи се моменти! Златна баба си ти....!Сигурна съм, че принцесата, пък и останалите две се чувстват прекрасно покрай теб! Да са ти живи и здрави всички, много да те радват и обичат, пък и от време на време да помагат! Прегръщам те!

isi каза...

Да е жива и здрава принцеската и много да ви радва!

morgiana каза...

Поздравления за прекрасната внучка! С интерес прочетох поста ти- голяма радост е в сърцето ти- предполагам. Да те радва и ти носи усмивки и любов у дома.
Шишенцата са много красиви и оригинални. Искам да ти споделя, че ако нямаш ацетатни листи, можеш да ламинираш без хартия, ламинати от тези с които се ламинират например грамоти. Разбира се трябва да имащ и машинката за ламиниране- ламинатор, но може ламинатите да се занесат в някоя фирма, извършваща подобни услуги.

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря на всички ви, че се отбихте и пожелахте все хубавини !
Надя, извиненеа си, разбирасе - знам, че понякога се случват ей такива неволни грешки - затова - няма нищо!!!
Благодаря и на пълната ми адашка - Данка Матеева - за това, че въпреки огромните си обществени ангажименти, намери време да надникне и тук , при мен!
Биси, Делянка, Иси, Ади, Таня, Мариана и Нинка - благодаря ви от сърце!
Марианка, имам такива листи, за които ми казваш, имах го като идея, но време нямах да отида до някой такъв офис...Ацетатни листи имам в други цветове - пробвах и не ми хареса, прозрачно бяло си е най-добре....
Хубав ден от мен, момичета!

Miss Emerald каза...

Дани, напълно разбираемо е защо отсъстваш от хоризонта. Наслаждавай се на тези моменти сега, защото знаеш колко бързо отлитат и няма как да ес върнат отново. Направила си такива разкошотийки, които изпълват душата на всеки, който ги види, а на получателите си съм сигурна, че още повече. Не спирай да радваш по този начин близките си, толкова мило, трогателно и оставящо прекрасни спомени е!

Te4eto каза...

Дани, Да ти е жива и здрава и да е късметлийка!
(първия късмет вече го има - такава баба!!!)
Много радост да ви носи (като каките)!
Знаех си аз, че ще използваш листчето по най-добрия начин!
Целувам ви!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря ви, Тони, Тече...Целувки от мен и бебка!

Диана Пенчева каза...

Прекрасна новина! И още по-прекрасни неща, направени с любов за малката внучка!

Мира каза...

Първо честито за малката принцеса в дома ви. Сигурна съм, че като истинска царска особа, ще пренареди живота на всички и ще бъде център на вниманието завинаги :)
Втора благодаря за участието! Проектът е прекрасен и много идеен.

Маги каза...

Дани, да ви е жива и здрава малката принцеса! Сигурна съм, че ще расте заобиколена от много любов. :)

- каза...

Когато из къщата ухае на бебче, си казвам, че това е ароматът на щастието:)Все така да е пълна душата ти, Дани и да се радвате и гордеете с малката внучка и с останалите-също!:)За прекрасните неща, които си сътворила за бебка няма какво да говоря- ние от край време си знаем какви чудесийки от хартийки можеш да създаваш ти!Поздравче:)

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!