Цветни фантазии

Честито Възкресение Христово, мили картичкофеи !
Благословен да е Великден - за всички ни  да има здраве, вътрешен мир и благополучие!

Много отдавна не съм  поствала нещо и дано не стане  дълго .....както все се случва!
Една от великденските картички - за да не е съвсем без нищо....Част от трапезата........С яйцата не съм се престаравала и заигравала задълбочено.....
.Но  аромат на козунаци се разнесе из къщи и станаха сполучливи......Явно не съм изгубила тренинг..

Великденските ми творения не са толкова, колкото бях запланувала, останаха ми и доста недовършени неща, но колкото - толкова! Все пак  великденско настроение имаше ....И как не - от предната седмица ми е "великденско", когато беше католическият Великден....
и

 А причината за да не смогна със всичко по Великден е, че Данка -Мързеланка се впусна в предвелеикденско пътешествие из Дубровнишката ривиера. Няма как с думи да ви опиша колко красиво място от рая на земята е там и колко зереден се чувства човек след едно такова преживяване! На всички пожелавам да посетят това райско кътче! Който има възможност и път - не е за пропускане! С риск да дотегна ще пусна  снимки от природната красота на Дубровник и околни острови и градове !


 Католическият Великден беше седмица преди нашия, точно когато бяхме там...


Много украса, много нещо.....Мостар 

Мостът в Мостар на р. Неретва е бил напълно разрушен по време на войната 1991-1995г. и възстановен изцяло....

 Будва

Остров КорчулаНямаше начин да не топна крака в Адриатическо море.....

Дубровнишкото крайбрежие
Дубровник - стария град

Котор

Остров Св. СтефанЦавтат

От всичките 1246 хърватски острови си харесах един......
Обитаеми са само 66......
Еееехх, мечти, мечти......


Еееехх, спомени.....ще ме топлят дълго.


Много приятна, хубава, спорна и усмихната седмица от мен !12 коментара:

kenli каза...

Голяма красота, Дани! И картичките, и украсата, и Дубровник естествено. Радвам се за теб, че си се заредила с положително настроение и емоции. Нещо, което никога не се забравя! Красивите спомени понякога правят чудеса!!!

Miss Emerald каза...

Воистин Воскресе! Дани, при теб отново е пъстро и красиво! Освен това ти благодаря, чу публикува тези снимки, за мен бе изключително удоволствие заедно с твоите спомени да се докосна до тези красиви кътчета!

Te4eto каза...

Мерси за пътешествието, на което ме заведе :)!

merypoppins каза...

Честит празник!С удоволствие се разходих из Хърватия с твоите снимки!Хубав остров си си харесала, но и яхтата ти отива :)

Addii каза...

Честит празник Дани!
Като гледам колко красоти си натворила ....и дума не може да става ,че си мързеланка!

stefani72 каза...

Честит празник!Както винаги ме остави без дъх,разглеждайки всичките ти красоти!

vilini каза...

Дани, страхотно пътешествие и разбира се козунакът е страшен предполагам, че е бил и много вкусен!

Katya Kovacheva каза...

Честит празник и на теб, Дани! Уникални снимки си направила и вече включвам Дубровник към местата, които трябва да посетя :) А украсата и трапезата, която си наредела за празника са истинско богатство!

Deni каза...

Честит празник Дани!Искрено ти завидях за чудесното пътешествие!

Green-Eyed Girl каза...

ех, Дани... Чудих се аз къде ми се изгуби, а то... Изглеждаш много отпочинала и щастлива :) Трябва по- често да пътуваш, виж как добре ти действат пътуванията само!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Момичета, много се радвам, че ви харесаха снимките от моето пътуване. Наистина всяко едно такова е вълнуващо и запомнящо се завинаги преживяване .И пак ви казвам, не ми стигат думите да предам колко е различно, красиво и екзотично по тези места - всичките тези огромни палми, зеленина, скали....Много, много ведро настроение придават, и едно такова отпускащо, отморяващо и зареждащо действа всичко наоколо! От сърце още веднъж пожелавам на всички шанс да посетят този райски кът от планетата ни, не пропускайте никога никакъв шанс да отидете където и да било! Аз обожавам пътуванията където и да са....
Хубав ден и усмивки!

екскурзия дубай каза...

Дълго стана, но нищо, нас не радва :) Прекрасни велигденски чудесийки... А тези летни снимки ми напомнят на морето от миналата година :)

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!