Цветни фантазии

Привет мили, творящи момичета! Най-напред искам да ви честитя празника послучай Деня на християнското семейство - мир и  любов  за всички семейства! Здраве, благоденствие, обич и уважение да съпътстват дните ви!


Като преглеждам публикациите ви, не мога да не отбележа коледният ентусиазъм, който е обхванал почти всички ....Значи ви е едно такова  КОЛЕДНОООО!  А мен точно това настроение не ме е обхванало още... Пак съм на вълна благодарност!
Благодарност към четири тийнеджърки - направих им папчици-чантички с тефтерчета и химикал.
Благодаря на Михаела, Виктория, Йоана и малката Михаела от Харманли - техните медени гласчета звучат на наша любима песен, чийто професионален запис е правен  в звукозаписното им  студио и  която стана  наш химн. Надявам се, момичетата да са останали доволни...



 

 







4 коментара:

Miss Emerald каза...

Дани, благодаря за поздрава! Пожеланията да се връщат и за твоето семейство! А тези папчици са страшно красиви и съм сигурна не само, че са се харесали на получателките си, но и с гордост ще ги показват и ползват!

Neli каза...

Както винаги прекрасни неща си направила! Поздрави!

Valchen каза...

Честит да бъде празника и на твоето семейство! Много красиви папчици си направила и несъмнено 4-те девойки ще бъдат страшно доволни!

BEARKIS каза...

Ах,този жълт цвят...и при теб, и при мен присъства доста ярко!И както винаги,ти мислиш за всички!Ползотворни дни и спокойствие ти желая!!!Дано се чуем скоро!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!