Цветни фантазии

Толкова отдавна не съм писала и публикувала, че дори не ми идва наум как да започна....
Куп важни ангажименти и  една сериозна вирусна пневмония ме откъснаха за по-долго време от "блогърското общество". Хубавото е, че нещата се оправиха и  след дългото отсъствие направих накрая нещо - за една изискана дама .Условието беше  да е в любимия й син цвят ...
И реших да е във вид на чантичка, която веднага пращам  в ЗАБАВЛЯТЕЛСТВОТО - "Женско царство" на две "много креативни забавлятелки" - Гери и Злати. Страхотно са го измислили, очертава се да бъде забавно, развлекателно и интересно при тях и им желая успех от сърце!
А и на нас, участващите!


Листенцата и цветенцето, заедно с още куп изрязани елементи на Биг-Шот са ми подарък от една креативна дама, пълна с идеи и творяща изключителни неща - дъхът ти спира чак, но за съжаление рядко ги публикува в блога си -  








Ще я включа също  и в Предизвикателството на Тони - Рожден ден . 
Creative Inspirations Paint -  Anything Goes 

И една кутийка, която не съм показвала -  за един много хубав повод за нашето семейство - годежа на сина ми преди месец. В кутийката имаше пожелание и  една друга малка, червена, плюшена кутийка във формата на сърце , в която пък беше годежният пръстен за така дългочаканата снаха! Да са ни живи и здрави и много щастие, любов и късмет им желаем !
Няма да навлизам в подробности, само ще кажа, че сме щастливи всички!
Кутийката е от  вид, който   доста правих напоследък, но  беше избор на сина ми, а и снахата страшно си я хареса.......



Хубава вечер на всички от мен и много усмивки!

15 коментара:

Veselina каза...

Честита радост, Дани! Бъдете здрави и щастливи всички! Творенията ти, както винаги, са нежни и много красиви! Пази се от болести и ни радвай по-често!

Neli каза...

Страхотно завръщане, Дани! Чантичката е върха! Поздрави!

Addii каза...

Еее, Дани,появи се :))Много щастие и радости на бъдещото младо семейство!Много красиви неща си изработила.

~Gery~ каза...

Ох, вирусните пневмонии са много гадно нещо. Аз както не съм свикнала да боледувам, като я прекарах преди година - имах чувството, че по-болна не съм била никога!
Радвам се, че си добре, мила Дани и, че имаш вече сили и желание да твориш :)
Много са чудесни и картичката и кутийката!:)
Ти ще си великолепна свекърва - мечта за всяка снаха, като те знам каква душица си! :)
нека винаги да сте така щастливи:)
Гуш и ти благодаря, че се включи във веселбата при нас:)

Miss Emerald каза...

Дани, прекрасно, много нежно и с много хубави новини завръщане /боледуването не го включваме, вече е зад гърба ти и оттук нататък ти пожелавам болестите да те подминават/!
И двете ти творения са наистина прекрасни, но второто е било за толкова хубав повод! Много семейно щастие им пожелавам от все сърце, нека огънчето, което ги е събрало да гори винаги в тях, да споделят добри и не съвсем такива моменти с разбирателство и търпение и нека никога не губят вярата в другия!
Май по този повод тепърва ще гледаме красоти, а?

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря ви, Веси, Нели, Ади, Гери, Тони...много сте мили! Дано всички сме живи и здрави, защото наистина от това нещо по добро няма! Всичко останало все се нарежда някак си...

Deni каза...

Творенията ти, както винаги са изпипани до последния детайл! Всичките са нежни и много, много красиви!Много щастие на бъдещото семейство!

Unknown каза...

Страхотни неща и както винаги цветни :)

Green-Eyed Girl каза...

Дани, радвам се, че вече си на крака и пълна с толкова много приятни изненади :) Надявам се, че вече няма да ти се налага да отсъстваш за толкова дълго... Прегръд от мен!

BEARKIS каза...

Добро завръщане и браво за тези красоти!Да сте живи и здрави у дома,да се радвате на взаимно уважение и топлина!И като знам теб-ще има в изобилие за всички!!!!

kenli каза...

Ех, Дани, тези бебета....Разболяха те значи! Тази нашата професия....знаеш....вирусите са ни първи приятели! Добре, че вече си се оправила и си на линия, по- добра от всякога!Радвам се, че се завърна! Липсваше ми, мнооооого!Целувки!

Маги каза...

Дани, радвам се, че вече си добре. Чудесни неща! Честита ти снаха! :) Много щастие и любов на младите!

Te4eto каза...

Здравей, Дани с нови сили и със сбъдната мечта! Желая ти да се разбираш със снахата и всичко да ти е наред, че да не зачезваш така!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Дани, добре завърнала се отново в блог пространството. Много ми липсваше!
Радвам се,че вече си добре и ще ни радваш с изпипаните си красиви и цветни творби.
Чантичката е истинска прелест, а кутийката по прекрасния повод във вашето семейство излъчва толкова любов - пожелавам на цялото ви щастливо семейство много здраве и разбирателство - изобщо не се съмнявам, че ще се обичате всички защото знам, колко хубав и грижовен човек си.
Голяма прегръдка от мен!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря ви, Дени, Юлка, Вели, Биси, Деляна, Маги, Стеф и Краси! Стоплихте ме с тези мили думи и пожелания, радвам се, че ви има покрай мен!
И вас да застигне всичкото здраве и добро на земята!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!