Цветни фантазии

Да е спорна и  успешна новата учебна 2011/2012 година - за родители, ученици и колеги! Да са живи и здрави всички, безпроблемно протичане на учебния процес, само положителни емоции и успешно финализиране...
Малката ми внучка за първи път прекрачи прага на училището, каката е във втори клас - вече си личи "натрупания стаж" от една година...Да са ни живи и здрави и много ученолюбиви!

Бях намислила да поздравя  малката с чантичка-картичка като на каката миналата година,
 но тъй като малката Антония беше част от група Усмивка и получи вече една подобна чантичка за края на годината, реших да бъде нещо друго....
И не сбърках, защото останаха много, много доволни и двете, скачаха от радост...
Тъй като имат вече GSM-и, и все някъде ги зарязват из къщи, реших да им направя по една поставка за тях  за бюрото...А самата поставка може да се ползва и за химикалки, и за листчета, за визитки, за малки картинки.....
Цветът е като преобладаващия в тяхната стая - бонбонено розово в стил "Барби".
На гърба на тази многофункционална кутийка  има  "лепещи листчета"....
Направих още - по едно тефтерче в калъф, в който има още листчета, календар....И по един ключодържател, на който висят нанизани кубченца с имената им...





Не знам дали личи добре, но детелинката с калинка е щипчица, с която също могат се защипват бележки и листчета за горната част например.....







Ще участвам в:
Papercraft Star -  anything goes
Crafty Boots - Anything Goes
Crafty Ribbons  - Anything Goes
Shelly's Images -Anything Goes


24 коментара:

Ваня каза...

Ехааа , Дани страхотно си го измислила , а изпълнението е перфектно !!!
Да са ти живи и здрави двете принцеси !

Addii каза...

Ех, Дани и аз искам такива подаръци:))всичко изглежда прекрасно!Да са живи и здрави двете принцеси!

Te4eto каза...

На добър час на ученичките!

morgiana каза...

Успешна учебна година на внучките ти. Просто съм очарована от поставките за GSM-ите им. Страхотна идея, перфектна, наистина нямам думи. Поздравления!

Miss Emerald каза...

Дани, най-напред успешна, ползотворна, изпълнена с много усмивки учебна година!
Честита ви първокласничка! Нека новият свят, в който е прекрачила малката адашка никога не спира да я вълнува и да трупа с желание нови и нови знания! Пожелавам същото и на кака Нинка, разбира се!
И сега ще пожелая нещо на всички малки момиченца и момченца - нека да имат поне по една такава добра, креативна, изненадваща ги с толкова вълнуващи, скъпи за сърцето подаръци, каквито са твоите творения! Всяко едно нещо, което си им измислила е страхотно! Бурни и дълги овации специално за теб!

Anke каза...

Beautiful cards.
thanks for joining us at crafty ribbons.
hugs Tessa & Anke

Маги каза...

На добър час на ученичките!Дани, много хубави подаръци си им направила. :)

Katya Kovacheva каза...

Толкова са пленителни тези поставки и тефтерчета, че не мога да отделя поглед от тях. За пореден път ме очароваш с твоите идеи. Миналата година, като видях чантичката, която беше сътворила онемях. Идеята толкова ми допадна, че се опитах и аз на направя подобна (но не успях да я снимам). Винаги имаш чудесни идеи и прекрасно изпълнение! Успешна година на двете ти ученички и много здраве за всички!

Em каза...

Ето така се тръгва на училище! Прищя ми се и аз да бях на училище, само за да се фукам с тези прекрасни творения пред другите деца!

Дани каза...

Ето , знаех си ,че пак ще е нещо уникално. Отново успя да ни изненадаш и да ни зарадваш с новите си произведения.
Успех в училище на малките принцеси , а на теб ти желая търпение и само положителни емоционални дни.

slan4eva каза...

Страхотно!!!Лелеее дай боже всеки му такава баба!Страхотни неща си направила.Нека е лека и успешна годината на двете сладки госпожици!

Unknown каза...

These are just so adorable! I'm so glad that you joined us at Shelly's Images Anything Goes Challenge and I hope we see more of your creations in the future!

~Heather
Kurly-Q

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря на всички ви, мили креативни дами - за хубавите коментари, топлите думи и пожеланията! Всичко да ви се връща стократно! Радвам се, че ви харесаха подаръците за двете ми най-мили същества!

Lionelsa каза...

Нямам думи - невероятни подаръци.

Dee's Craft Room каза...

Great gift ideas.

Thank you for entering the first Crafty Boots challenge.

Dionne

FerrellGraph-x каза...

I'm sure the girls loved their gifts! Fabulous project! Thank you so much for sharing it with us at Papercraft Star!
Kindest regards,
Jennifer

Kim Duran каза...

This is such a fabulous gift idea! Wow! I just love what you've created! It looks like the girls enjoyed their gifts very much. Thanks for sharing your creation with us this week at Papercraft Star! I hope you'll play along with us again soon!

Deni каза...

Еха, какви чудесии си сътворила ! Невероятно красиви и оригинални подаръци!Толкова са очарователни тези поставки за телефони!Страхотна идея! Поздравления!

Д. Стефанова каза...

Чудесна идея! Прекрасни са! Изпипала си всички детайли.
На теб и на ученичките пожелавам успешна и ползотворна година!

Ani каза...

Невероятно красиви подаръци за малките принцеси! Със сигурност са останали възхитени и доволни от тях! Пожелавам им успешна и забавна учебна година!

cebelica каза...

Wow, this is gorgeous! Thanks for playing with us at Crafty ribbons! Hugs!

Valchen каза...

Разкошни подаръчета са получили внучките ти! Много ми харесват всичките неща, които си им изработили!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Отново благодаря на всички за милите думи и коментари! Заповядайте отново - винаги сте добре дошли...дано и аз намирам повече време да ви навестявам.
Поздрави и прегръдки!

кожен калъф за galaxy s4 каза...

Чудесна идея - обичам такива хем практични, хем лични идеи :) Моята дъщеря е вече доста по-голяма ( на цели 10), но това не й пречи да си загуби телефона в училище и се чудя какво да й измисля, какъв калъф или чудо, че да не забравя телефона на чина. Ако има такава поставка може би няма да го забравя, а вече отидоха 2 телефона...

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!