Цветни фантазии

Започвам с подаръците, защото това е публикация, която трябваше да напиша още преди седмица.....
 Бисето - bearkis  така ме изненада с колет, че отваряйки го - щях да припадна! В него имаше две толкова красиви кошници, панери ...плетени от вестници или стари списания.....Така са изработени и изпипани, че не може да се познае по нищо, че не са купени от някой луксозен магазин за сувенири...Страхотни!!!! Невероятни!!!

Удивителна изработка, благодаря ти, Биси - наистина благодаря от сърце!




 Другият хубав, ценен и харесван  подарък е една прелестна гривна от  
Ваня - Моите занимавки - голям майстор на бижутата -  гривни, гердани, обици и брошки.
Колекцията й е завидна, а изработката - ювелирна!
  А така също и на "памперсови торти".... Приказни!!!
Благодаря, Ваня - толкова много си  харесвам гривничката, че почти не я махам от ръката си!


На капака, отвътре, предвидливо има листче - с вида на камъните и мънистата, от които е изработена.....

Бяла магия
"Седеф, аметист и перли Swarovski . Седефът символизира женското начало, подчертава нежността и очарованието, грижи се за семейството и спокойствието."


В събота се наложи  да направя една сватбена картичка много, много набързо...буквално за половин час! И тук  е хубавото на забавлението с Биг-Шота......Когато се унасям в рязане понякога , прибирам нарязаните елементи в една кутия...и ето, че идва времето им...Както стана и сега.....
Всичко, което е по тази картичка - имах готово, релефен картон, елементи, цветенцето....
Ще я включа в играта на Хобисимо  - Седцица 7 - Релеф
                                                             и в Картичкофурии - Цветя и завъртулки, зададена от Ани




И сега дойде ред и на "нещото за мен"   
Масичка за лаптоп - въобще не очаквах, че ще бъде толкова удобно, практично и мног,функционално решение. просто е супер удобно - седнала, легнала ...няма значение. Става и за правене на някои елементи пред телевизора, удобно облегната във фотьойла например, с ножица и  инструменти за релеф например на нея...И чаша с питие....
Става и за закуска в леглото...../ако има кой да я сервира/ ..
С две думи - многофункционална масичка







Има си и малко чекмедженце...





Пожелавам я на всеки, който има лаптоп, вентилацията под него е много добра, удобно и комфортно решение...
И накрая - една картичка, която правих ей така, просто за мое удоволствие и затова ще  я включа в игрите на Хобисимо - "Картичка за мен"   и   Картичкофурии - "Цветя и завъртулки"




Това беше за днес - дано не съм ви отегчила...
Хубава, спокойна, усмихната и слънчева, но не гореща  седмица на всички, които ме навестяват!

16 коментара:

Биляна каза...

Много красиви подаръци-завидях ти и за панерите, и за гривната, ама за лаптоп масичката най-много. Как имам и аз нужда от такава! И картичките са много хубави. Чудесно е да имаш предварително нарязани елементи- и аз изрязвам всички остатъци от картони и ги събирам в кутийки.

Green-Eyed Girl каза...

Дани, страхотни подаръци! Със здраве да ги ползваш и дълго време да им се радваш! Картичките ти са прекрасни!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Дани, какво да ти кажа..- всичко е прелестно! Панерите са страхотни, гривната също.., а масичката за лап-топ...ИСКАМ такава! Нямам представа от къде човек може да се сдобие с такова бижу, но наистина изглежда супер функционално!
За картичките ти..много са хубави. И аз гледам да събирам всякакви предварително нарязани елементи, но..рядко ми се случва да успея да сътворя цяла картичка с предварително готови елементи.. Ти обаче си се справила прекрасно!

Le каза...

Много увлекателна публикация, Дани! Прочетох я с интерес. Първо за панерите на Беаркис - чудесни са, толкова топли и естествени, толкова отдавна се каня да започна да си правя такива, но все ми се струва ужасно бавно и трудоемко с това навиване на хартишки, но мисля че все повече се навивам и навивам....и днес след като видях тези, май ще се пробвам. Да знаеш, че и 2те ще сте причината, ако нещо ми Се получи...и ще ви дължа благодарност.
Масичката е прекрасна, впечатлиха ме най-вече прорезите за вентрилация! Браво, честито, пожелавам ти и закуски в леглото на нея:)
И ...картичките,
прекрасни са,
ако някога си купя биг шот, то ще да е за изрязването на клонки и листенца, за което пак ти ще си отговорна....не ми се купува но много искам такива листенца, клонки и формички....
и или ше си взема поднаем...или пък нешо друго...прекрасни са ти картичките.
..ех ама дълъг коментар, а?

Deni каза...

Картичките са както винаги много хубави!И подаръците ти са чудесни! Ползвай ги със здраве!И благодаря за топлия коментар! Изречен от теб, за мен е истински комплимент.

bejko каза...

Страхотни неща си получила и изработила!Поздравления !Дано научим как се плетат тези интересни панери ,а масичката отдавна съм и хвърлила око ,дано ме огрее скоро!

Valchen каза...

Много красиви картички, прекрасна масичка! Честито за разкошните подаръци!

~Gery~ каза...

Хората казват, Дани, че не е хубаво да се завижда... Обаче аз не можах да се възпра.. Човещинка, какво да се прави:) Много са хубави панерчетата и гривничката, и масичката, и картичките... и... и.. :) То край нямат красотите тук! :) Браво на Бисето и на Ваня, че са нацелили много точно с какво да ти стоплят сърцето! :) И напълно ги разбирам в желанието да зарадват страхотен човек като теб:)
Усмив!

BEARKIS каза...

Аз мога само да се радвам!!!
Браво за масата,първо реших,че у дома сте я правили...или?
Гривната е разкошна,много обичам такива,ще взема да си поръчам.Както и картичката в топли цветове,моите..но аз май вече бях нахална с предишна поръчка...
Приятна вечер!Скоро ще се чуем!

Ani каза...

Прекрасни неща си сътворила, Дани! А масичката за лаптоп съм сигурна, че е много удобна... И аз си мечтая за такава от известно време :)

Miss Emerald каза...

Ах, ох, лелеее - това се чуваше докато четях публикацията ти! И как да не завиди човек на толкова прекрасни подаръци, кой от кой по-хубав! Доказваш, че дори и за половин час може да се направи толкова тържествена, красива и нежна картичка, а другата е много стопляща! Със здраве да ползваш получените подаръци и все пак да има кой да ти сервира и една закусчица в леглото!

Cvety каза...

Чудна публикация.. с тези страхотни подаръци, тази уникална масичка и тази китна картичка :)
Честити придобивки и да ги използваш със здраве!

Ваня каза...

Прелестни картички както винаги !За масичката , просто нямам думи , завидях ти и то не съвсем благородно !
Панерчетата също са прекрасни , като ги гледам и ми се струва много лесно , но знам че не е така.
И благодаря много , за топлите думи и суперлативи за мойто скромно творчество !

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря на всички, които се отбихте тук и написахте толкова мили неща - трогнахте ме с позитивните думи и мисли!Знам, че сте с вълшебни ръце и креативно мислене и заслужавате много.... На всички ви пожелявам все хубави неща да ви спохождат, и адно от тях е ТАЗИ МАСИЧКА за лаптоп!!!
Силна прегръдка за хубав, прохладен и спорен ден от мен!

morgiana каза...

О , останах без думи! Достави ми голямо удоволствие докато четях текста и разглеждах снимките по публикацията, затова си ги разгледах още няколко пъти. Масичката е невероятна- и аз искам такава!!!! Все още няма машина за рязане и релеф , но от ден на ден се убеждавам какъв невероятен помощник е тя, особено сега като гледам красотата, която си създала за толкова кратко време, а втората картичка е просто невероятна, наистина ме порази.
Аз също плета много с вестници и всъщност това е едно от хобитата ми. Смятам да направя няколко урока за плетене с вестници, защото виждам, че в блога ми, че това много се търси.Стига толкова засега, че много се разводних в приказки:))
Всичко добро!

slan4eva каза...

Страхотни придобивки !:) Влюбих се в панерите - невероятни са , а за масичката завиждам благородно :) Ще се радвам ако споделиш къде може да се намери такава :)
Картичките са прекрасни - разгледах всичко още преди ден , но по незнайни причини не можах да коментирам. Желая ти хубава седмица!:)

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!