Цветни фантазии

Отдавна не бях правила нещо ей така ....между другото, за удоволствие...И откакто Гери зададе темата на предизвикателството на Двете елши - "Безкрайна картичка" все си мислех кога ще намеря това време ...да седна и да направя една от този вид.....Все не стига, все препуска в галоп, сигурна съм, че  почти при  всички е така....
Затова ми се иска да пожелая  да се сбъдне едно "безкрайно време" за нещата, които искаме да правим , а все не се получава!



Та ...това с времето не се получи - не успях до края на срока да се впиша - за безкрайната картичка, но следващото предизвикателство на Двете елши е  - "МОРСКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО,  Та сколасах за него.
Аз всъщност не  успях и да довърша картичката, която точно Гери показва....започната и недовършена, ще чака по-добри времена...Но така или иначе реших да покажа един друг вид безкрайна картичка ....
Този модел картичка отдавна съм правила с цел забавление на децата......и добре е , че все пак си спомних сгъвката, иначе нямаше да се получи и тази да види бял свят....

Ето я и нея: вода, слънце,  пясък, приятели, забавление, любов.......МОРЕ..


От обратната страна....


Сгъването.....



 Ако буквичките не бяха толкова изпъкнали, прилепването на картона щеше да е по-добро и нямаше да стои така разтворена по принцип, но в момента това не е фатално, дори е по интересно....3D ефекта личи повече....Както и да се разтваря вече ,все се получават   4 еднакви квадратчета  и  постоянно се сменят тези 6 вида......Дано се разбра начина....няма как да покажа  видео засега...
Ще участвам ощ е и в The Crazy Challenge -  On the Beach



Падам си по този вид сгъвки и забавни неща, като бяха по-малки внучките правих и едни интересни безкрайни заигравки с кубчета, но без видео не мога точно  да ви покажа начина на безкрайното сгъване , самите кубчета така са групирани и залепени помежду си с двойнозалепващо тиксо така, че се движат и прегрупират много, много пъти - до безкрай...Наистина е забавно.....Децата се занимавт с тях, а и не само децата....Но не съм успяла при сглобяването всички страни от кубчетата да правят една обща картина - само някои....
 




И накрая ...още едно поздравче - днес е Ден на  Шоколада - нека дните на всички бъдат слънчеви, весели, усмихнати и "шоколадени"



6 коментара:

cenka каза...

Дани, Дани, пак успя да ми събереш погледа!:)Отново интересна, красива,весела и забавна картичка.Поздравления !!!

Маги каза...

Много интересна и оригинална безкрайна картичка, Дани. Чудесна се е получила.

Miss Emerald каза...

Невероятна е! Просто нямам думи колко прекрасни неща видях днес в блога ти!

~Gery~ каза...

Лелееее, Дани! Покажи, покажи моля те как се прави! :) За първи път виждам такава! :) И наистина ще е супер интересна за малчугани! Страхотна си! :)

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря ви за оценката, мили момичета! Всъщност да си призная, това е една доста набързо правена картичка ....нали ви казах, заради това "ВРЕМЕ"...Ако бях вложила малко повече от него и се бях постарала за декорациите - наистина щеше да се получи нещо много добро.
Обещавам да се постарая за модела - имам само един омачкан от времето модел, ще направя нов и ще снимам . Силно гуш от мен!

Рали каза...

Страшно ми харесва оригиналния начин, по който си я направила, жалко че не си успяла да я пуснеш в предното предизивикателство.

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!