Цветни фантазии

Тази картичка   е намерила притежателката си и затова мога вече да я покажа.....Малко дълго беше изминала пътя  до нея, но какво да се прави - това са БГ пощите.........Нали все пак пристигна.....
Правих я с много обич и най-добри чувства за рождения ден на  Течето, да е жива и здрава й желая още веднъж!







8 коментара:

Маги каза...

Много е нежна!

Addii каза...

чудесна е,много нежна

Te4eto каза...

Мнооого благодаря! Страхотна е! Дани... тя вече е любимата ми твоя картичка - изчистена, нежна, ефирна! Аз още не съм я снимала, но ще издебна подходяща светлина идните дни и ще се похваля и от моя блог.
Целувки!

Topcho каза...

Много е нежна и елегантна, страхотни детайли! :)))

Rumilina каза...

Дани наистина картичката която си сътворила излъчва розова нежност и романтика. От цялото си сърце ти благодаря за хубавия коментар, който си ми оставила. От майсторка като теб, за мен е голям комплимент. Аз също харесвам твоите неща и се радвам на разнообразито на формите и материалите, които използваш. Погледни в моя блог там има нещо за теб.

Neli каза...

Много е красива! Изящна и елегантна! Поздрави!

Eulalia Isabel каза...

PRECIOSA TARJETA

SALUDOS

Д. Стефанова каза...

Много хубава картичка! С малко елементи, голям ефект си постигнала :) Предполагам, че и панделката е розова, на снимката не личи много.

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!