Цветни фантазии

Здравейте мили  почитатели, последователи и гости на блога ми -ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ , днес той става на 1 годинка.
Това е поводът да дам скромен подарък на някой от вас!

Кога измина това време, така и не разбрах.......Една година , през която се случваха много неща - пъстър наниз от събития около нашето любимо хоби. .... Успях да направя много картички - около  300 , публикации  - 255          Всеки последовател, всеки коментар беше чакан от мен с радост и  интерес и няма да крия, че е трогателно, мило  и приятно. Благодарна съм и на градивните критикуващи коментари - нали човек се учи, докато е жив....
Една година, през която се запознах виртуално, а и не само.... с много и приятни, мили творящи дами, за които хобито ни е местенце за отдих и отмора, вдъхновявах се и се учих  и с интерес и очакване всеки ден преглеждах всичко в блоговете....Вдъхновяващи за мен бяха и срещите с някои от талантливите дами  - последната ни среща преди две седмици беше приятна, весела и вълнуваща. Дано занапред има още  такива .....и с повече от гилдията на картичкотворците.

Благодаря на всички ви, че ви има и че сме една част от това красиво, творящо и  разнообразно съсловие ...
Нека да не  бъда многословна - дълго обмислях какво точно да бъде моето Кенди и се спрях на малко крафтърско шкафче с три чекмедженца, в които наслягах разни нещица.....

1. Набор от салфетки - аз съм ревностен любител на салфетната техника за направата на дизайнерска хартия и често я използвам.
2. Дизайнерска хартия -10 листчета и готови елементи

3. 12 релефни картони

4. Разни дребни нещица - мъниста, копчета, висулки,....
5. Чекмедженце с панделки


 Всеки, който желае да  участва трябва да е последовател на блога ми и  да остави коментар
/ приемам и градивни критики/  под тази публикация.

След две седмици -на 10 март 2011 след 22.00 часа  година един  от всички последователи ще бъде избран на случаен принцип - с Random Number Generator - дотогава имате възможност да се запишете.....Заповядайте, чакам ви!

И тук искам да кажа , че като  подарък точно днес получих една изненада - Рени ми е пратила много пакетче -  много оригинален ключодържател и красива мартеничка, която е правена с уредчето за плетене предполагам .......Благодаря ти, Рени!


52 коментара:

goldie каза...

Дани,честита годинка на блога ти!Още много години да ни радваш с твоите прекрасни творения!Прекрасна награда си подготвила!То си е направо стартов пакет за картичкофурии....:)))))
Много гуш от мен!!!!!

Te4eto каза...

Ей ме бе, да не би да си помислила, че ще се мине без мен :)
Дани, честита ти годинка! Впечатляваща равносметка - желая ти още много години да ни радваш с количество, качество и позитивизъм! Целувки!

А наградата няма да коментирам - супер е!

Биляна каза...

Честит рожден ден на блога ти, Дани! Пожелавам да го пълниш с все повече красиви неща- които да радват теб- с направата им и нас като ги гледаме!

unicorn каза...

Дани мила честита годишнина на блога:))))Пожелавам ти да е все така изпълнен с красоти и много приятели:)))Нека твоята креативност да не стихва и да си все така вдъхновена и творяща:)))Много ми е криво,че сте ми далеч и ,че всеки път като има среща я пропускам:))Толкова позитивен човек си ,а и останалите,че много ще се радвам,ако някой ден ви срещна:)))Стискам си палци да спечеля тези красоти:)))
Целувки и гушки:))))

П.П Получила си много красиви неща:)))

Ваня каза...

Да ти е ЧЕСТИТ рожденният ден !!!
Много успехи и още по-красиви неща , да виждаме в него!

Sinevata каза...

Честит Рожден Ден на този прекрасен блог! Още дълги години вдъхновение, ентусиазъм и творчески успехи!!! Страхотни идеи и усет за красивото, да продължаваш и занапред да ги споделяш с нас :*

Маги каза...

Честита 1-ва годинка на блога ти, Дани!Пожелавам ти да направиш още повече красиви неща, които да радват нас и получателите им. :)

Unknown каза...

Дани,честита 1-ва годинка на блога ти!Твори все-така неуморно,радвай ни с невероятните си красоти ,които излизат изпод ръцете ти!С приятелски поздрав Иванина :)

Addii каза...

Дани честита годинка и много творческо вдъхновение,сега се мисля че и аз правя 1годинка май,май,но изобщо не съм се сетила за това.Още веднъж много творческо вдъхновение и винаги да ни зареждаш с твоите прекрасни творения,от които лъха прекрасно настроение и ни кара да се усмихваме

Cvety каза...

Ами честита първа годинка!
Желая ти още много по 300 картички да направиш, да продължаваш да показваш толкова интересни и разностранни творения, да жънеш успехи с тях и задължително да продължават да ти носят удоволствие :)
А подаръкът ти никак не е скромен, страхотен е!

cenka каза...

Дани, честит първи рожден ден на блога ти!Ето, че и аз най-после станах твоя последователка,за което съм много щастлива:)Пожелавам ти най-много здраве,творческо вдъхновение, за да радваш очите и душите ни с красотата която създаваш и още много приятели!

Florilea каза...

Честита първа годинка на блога!
Приготвила си страхотен подарък, както и всичко което показваш в блога си. Пожелавам ти да създаваш още много красоти и да ни радваш с тях. Да печелиш още много награди и да получаваш удовлетворение от всичко, което създаваш.
Бъди здрава и щастлива!
Поздрави: Цвети.

Le каза...

Е хайде, честито Дани!
Желая ти много последователи не само тук, но и сред твоите малки ученици!
Пожелавам ти признание и радост! Наградата ти е страхотна, и много оригинална!
Аз досега съм те следила без да съм била последовател, затова ако искаш не ме зачитай с генератора. Исках обаче да ти пожелая много, много прекрасни мигове с хобито и още години наред да оцветяваш това местенце с фантазия и обич.

КаРи каза...

Честит рожден ден на прекрасния ти блог!
Пожелавам ти повече време за любимите неща, нестихващо вдъхновение и много радост!

И нещо, което искам да кажа отдавна - много ми харесва дизайнът на cvetnifantazii :-)

Усмивки,
аз

Nelly каза...

Не мога да повярвам, че не съм била последовател на блога ти. Сега го разбирам като разглеждам сред блоговете, които следя, че я няма твоята публикация. Е, беше време когато блоговете си ги слагах във фейворитс, а не като последовател- Днес на празника на твоя блог поправих грешката си. И вече сам малка частичка от твоя блог:)

Честита годинка на блога ти Данче! Да си все така креативна, сръчна и бликаща с енергия! Да ни радваш често често с твоите творения. Да продължаваш да ме изненадваш с оригиналните ти хрумки и да се усъвършенстваш с всяка година повече и повече. Да приемаш още така "луди" предизвикателства като 100те покани за сватба. Да имаш не само последователи, но и поръчители.
Пращам ти целувки и ти желая през следващата година 365 дни с вдъхновение!

fragola каза...

Честит първи Рожден ден на блога ти! Желая ти много творческо вдъхновение!

krechi каза...

Първа годинка и за твоя блог! Честито! Помня, че създаде твоя блог след мен, но за датата не бях сигурна...
Пожелавам ти нестихващо вдъхновение, много поръчки, от които да имаш добри печалби! Бъди жива и здрава! Успех във всичко!
Браво за организираната среща! Много Ви се радвам!

Neli каза...

Честит първи рожден ден на блога ти,Дани! Да си жива и здрава, да ни радваш с прекрасните нещица които правиш!Поздрави!

DD crafts каза...

Честит Роджен Ден на блога!!!
Пожелавам много вдъхновение и още такива рожденни дни! (:

lubka каза...

Да ти е ЧЕСТИТ рожденният ден !!!
Много успехи и още по-красиви неща , да виждаме в него!

BEARKIS каза...

Доста съм се позабавила,като гледам..ЧЕСТИТКА и от мен!Сладвай добрия дух и позитивния цвят,винаги ти се радвам!

Nelka каза...

Да ти е честита първата годинка.Пожелавам ти още дълги години творене.

Kras каза...

Честита годинка е нали машинка имаш и голяма дама стана. Бързай, работи ,твори и щастие ни подари.Да си жива , да си здрава - МНОГО КАРТИЧКИ ДА сътворяваш.
***Целувки***

Deni каза...

Частита първа година на блога ти! Бъди все така креативна, пълна с идеи и с цветни фантазии. Пожелавам ти творческо вдъхновение и хубави емоции с любимото хоби. Наградата ти е чудесна!

Arabela каза...

Дани! Честита ти годинка на блога! Помня твоето начало и първото му излъчване-беше късно вечерта и бяхме в един щур невероятен чат! Оттогава мина време, ти уверено напълни блога с много красоти и стана вдъхновение за мнозина сред нас. Пожелавам ти нестихващо вдъхновение, много търпение и здраве за всички в твоя дом! Продължавай да ни радваш очите с твоите прекрасни "Цветни Фантазии"!!!

Topcho каза...

Честит рожден ден на блога ти! Наистина забележителна равносметка! Пожелавам ти още много страхотни години на блогуване и картичкоправене :D

toni_n каза...

Мила Дани, честита годинка на чудесния ти блог!
Пожелавам ти здраве, нестихващо вдъхновение и достатъчно време за реализация на идеите! Продължавай да ни радваш с творенията си още дълги години!

Топла прегръдка и много усмивки ти изращам :-)

Unknown каза...

Дани, поздравления за годишнината! Винаги е било удоволствие за мен да надниквам тук! Радвам се, че не спираш да твориш с пълен замах и ти желая още много прекрасни постове и почитатели!
А за наградата - нямам думи - прекрасна е! Благодаря за шанса!
Прегръдки!

Rony каза...

Честита годинка Дани, силно те прегръщам по този повод и ти пожелавам непрестанно вдъхновение, за да ни радваш с вълшебствата които майсториш!!! Пожелавам на теб много здраве и все така да си позитивно настроена към околните!
Благодаря ти за възможността която ни предлагаш, а именно някой от всички нас да спечели този прекрасен подарък!!! :)

- каза...

Честито и от мен! Не е шега работа-една година и толкова много сътворени красоти! Харесвам стила ти в правенето на картички, чувството ти за хумор и добронамереността ти-остани си такава :)
Дълъг живот, вдъхновение и много успехи на блога и на стопанката му!

Mila каза...

Честит малък юбилей и от мен!
Желая ти още много такива празници и поводи за радост! Всичко най-хубаво ти желая, още много творчески вдъхновения, да си все така извор на идеи, да имаш все повече последователи и да продължаваш да си муза за такива като мен :)

~Gery~ каза...

Ех, кога отлетя тая годинка наистина... и аз не разбрах. :) Много се радвам, Дани, че с нестихващ ентусиазъм и постоянство превърна това местенце в уютно кътче, където на човек винаги му е приятно да идва и да се радва на интересните неща, които правиш. :) Гледам от самото начало откакто се появи - колко израстна и какви хубави и стилни неща правиш.. и много се радвам, че предизвикваш себе си да опитваш такива, които не си правила до сега. Продължавай в същия дух:)
гуш!

Boryana каза...

Поздравления! През тази една година си се трудила много и си сътворила страхотни неща. Пожелавам ти неизчерпващо се вдъхновение занапред, за да създадеш още красоти! :)

Unknown каза...

Честито и от мен:) Пожелавам ти още повече публикации и много много последователи :)

kenli каза...

Въображението е по - важно от знанието е казал
Алберт Айнщайн. А товето е в изобилие, Дани!
Благодарим ти, че те има и ни правиш съпричастни с красивите неща, които твориш!
А знаеш ли какво гласи една Индийска пословица - "Сподели знанията си. Това е начин да постигнеш безсмъртие. "
Ти го постигаш без да го съзнаваш сигурно, защото как да забравим твоите детски колички, твоите весели варелчета, твоите сватбени покани, твоите обувки..... Те са си само твой патент и когато ги видя някъде - първата ми мисъл е за теб!
Честит първи рожден ден на блога ти, Дани!
Бъди здрава и вдъхновяваща!

Rossi каза...

Честита първа година! Творите невероятно красиви неща! Всичко е толкова оригинално и изпипано...Ще ви следя с голям интерес!

Veselina каза...

Здравей, Дани и честит рожден ден от мен! Толкова много съм затънала в ангажименти, че едва ми остава време да надниквам по блоговете на всички мили дами тук и да оставям по някой коментар. Дани, ти си един много специален за мен човек, защото първата ми картичка получи награда от зададено от теб предизвикатлство! Така че, мила, желая ти всичко най-хубаво да ти се случва, да си здрава и винаги с такъв творчески заряд! Блогът ти е прекрасен и пълен с бликаща красота! Пожелавам ти винаги да е така още още хиляди пъти по една!

Ani каза...

Невероятни красоти! Продължавай в същия дух! Много творческо вдъхновение ти желая!

Esi каза...

Честита първа годинка на блога ти! Пожелавам ти да сътвориш още много красиви неща, които да споделиш с нас в блога си и още много рожденни дни. Поздрави.

Dani каза...

Хубав повод за празнуване - една година творческо споделяне... С много топли чувства се връщам назад (сякаш беше вчера), когато се намерихме (креативните работнички, домакини и майки) и си създадохме местенце във виртуалното пространство където да си споделяме нашето хоби. Една година все-пак не е малко време, но за това време израстнах покрай теб и останалите карафтърки и си давам сметка колко много съм научила от теб специално. И продължавам да те следвам (не с твоето темпо, но все пак..), продължавам да черпя от твоето вдъхновение и да се развивам. Да не обидя някое от другите момичета, но от твоите творби, от тези на Гери, и др. съм съм се вдъхновявала най - много... Благодаря ти че те има и че споделяш с нас това което правиш! Честита годишнина на блога и ти пожелавам здраве, напред и нагоре!

Selena каза...

Class sweetie, thanks for the chance to win it.
on the side of the panels is valid http://worldselena2009.blogspot.com/

Krissbal каза...

Мила Дани, честита Годинка!Годинка , в която ти ни изпълни с толкова много красота, изящество,нежност, приятни моменти и емоции!
Пожелавам ти много здраве, любов и щастие!Желая ти от сърце много постигнати мечти, много приятни моменти.
Продължавай да ни радваш с красотата, която създаваш и споделяш и нека тя ти носи много щастие и позитивни преживявания!

Ганима каза...

Честит празник! Пожелавам ти още много цветни фантазии да споделяш с нас ;).

Анонимен каза...

Лельо ДаниЧРД на блога ти!Желая ти още много творчески успехи и само хубави моменти във виртуалното простронство и не само!
Поздрави Мишето

Unknown каза...

а и Честита Баба Марта много здраве и късмет на теб и цялото семейство

Irena каза...

Скъпа Дани, първо да ти честитя годишнината на блога ти!
Нека ти пожелая идеите ти никога да не спират, продължавай все така да измисляш все по нови интересни творения, ти определено умееш това!
Честита Баба Марта!
Да си много здрава и щастлива!
Радвам се че си получила скромното ми подаръче, надявам се искренно да съм те зарадвала.
Да, мартеничката е превена с формата за цветя :)

Прегръдки :)

Невена каза...

Честит рожден ден на блога ти!!! Пожелавам ти много нови творчески вдъхновения!!!!

liva каза...

Честит Рожден Ден на Цветни Фантазии!
Данка, пожелавам ти много здраве, щастие, късмет, творческо вдъхновение и още много последователи на прекрасния ти блог!:)

Pavlinka Disanska каза...

Всичко това е .....една цветна магия...
Поздравявам ви за изкуството, което създавате!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЛОГА!!!

Поли каза...

Честита първа годинка. Желая много здраве, защото всичко друго е в изобилие както се вижда. Благодаря за вдъхновението, което черпя всеки път, разглеждайки красотите в блога.

Ели каза...

Честита първа година на блога ти!
Желая ти много вдъхновение :-)

arcadia каза...

Честит блогърски рожден ден, Дани! Бъди здрава, щастлива и винаги вдъхновена, служейки за вдъхновение и на останалите! Весел празник!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!