Цветни фантазии

Картички-закачки за Антоновден и Атанасовден - изглежда много се харесват и допадат на мъжете.... тази направих карирана....
За ПКФ №49 - "Каре" , зададено от     Greta`s Art







12 коментара:

unicorn каза...

Дани прекрасни са:))))

Veselina каза...

Дани, много сладки и закачливи наистина! Чудни са! И честито за великолепната придобивка от "Моята Коледа"! Дълго да я ползваш и много красоти да сътвориш!

kenli каза...

Дани, тези картички станаха твоята "запазена марка". Много им се радвам!А тази последната.. с паричката ми е фаворит! Може би защото виждам някакъв подтекст, незнам!Ако си един дизайнер обаче, със сигурност ще съм ти най- добрата клиентка!

Nelka каза...

Картичките са много забавни, не познавам мъж, който не би ги харесал (то на мен ми харесват много,какво остава на мъжете)

goldie каза...

oooo и татуси си имат даже.....много са хубави:))))

Rali каза...

Хехехехехе, много сладурско Дани:) Баща ми е Атанас и скоро трябва да черпи, ама някак не мога да му подаря такава картичка, че ще ме гледа странно:))))) Но са тооолкова яки!

Даниела Велева каза...

ооооооооооо !!!!!!!!!!!!
страхотни картички!!!

Lidiya каза...

Много са закачливи! Харесва ми, че дори си ги татуирала :) Ще зарадват много мъжки сърца :))

Florilea каза...

Много интересна е идейката за тези картички - супер си!

Д. Стефанова каза...

Неповторима си :)

Анонимен каза...

Хахаха, благодаря ти Данка! Усмихна денят ми! :)

Nelly каза...

Данче, много са сладурски и закачливи тези картички. Вече трети път ги гледам при теб и планирам за свети валентин и аз да подаря такава на мъжът ми:-)))

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!