Цветни фантазии

 Последни януарски празници за моето семейство - рожденните дни на внучката Антония и съпруга ми ....И отново пожелавам  да са живи и здрави...

Направих подаръчна кутийка  и картичка за Тоничка.
Все се заричаме, че ще правим вече разграничение на личните празници на двете, тоест...всяка да си получава подарък за нейния си повод.....Но и този път ми дожаля за тъжните очи на Нинка, когато сестра й ще получи своя подарък и направих и за нея такава кутийка - както казаха и двете  "КУТИЙКИ ЗА РАЗНИ НЕЩА,МОЖЕ И ЗА БИЖУТА".
Зарадваха се много, много....Показваха и се хвалиха на всички деца, дошли да празнуват РД.

За Тони


Направих и книгоразделител, първо само един, впоследствие още няколко - да няма сръдни...




 С тях  откривам  сезона на Валентинките...






Ще участвам в:
http://comeandgetitchallenges.blogspot.com/  
Victorine Originals -  Anything Goes 
Birthday Sundaes - Easel Birthday Card
Хоби Предизвикателство №5 "Картичка без печати - сух ембосинг"


А ето и за съпруга ми какво направих, но - пак беше доста набързо....Нито портфейлът, нито тефтерчето-ключодържател станаха така, както исках, но май наистина е нещо като неписано правило - за близките си хора да имаме най-малко време за това, което искаме да им отделим....
Надявам се, че го харесва - да му носи здраве и късмет!













Хубава, усмихната, топла и успешна нова седмица, момичета! Благодаря ви, че намирате нещо при мен и правите своята визита редовно!

26 коментара:

Маги каза...

Дани, да са ти живи и здрави рождениците! Много хубави неща си им направила. Кутийките са разкошни. Както не веднъж съм казвала, внучките ти са щастливки с баба като теб. :)

aureliaeugenia каза...

Beautiful and delicate things on your blog ,I admire you a lot !!
aureliaeugenia

Green-Eyed Girl каза...

Дани, пак си надминала себе си! Не знам кога намираш време, но всичко е толкова изпипано и с такава обич измайсторено, че останах с отворена уста... Да са ти живи и здрави рождениците и много да ги слушаш ;Р

Addii каза...

Дани ,чудесни кутийки си направила много бонбонени и сладки,точно за малки госпожици- да са живи , здрави и много да ви радват!

bejko каза...

Очарована съм!Страхотно красиви неща.Да са живи и здрави рождениците и всички край тях.:)

Neli каза...

Да са живи и здрави внучките и съпругът ти и всички около тях! Страхотни неща си направила отново, но най ми харесват "КУТИЙКИ ЗА РАЗНИ НЕЩА,МОЖЕ И ЗА БИЖУТА". Поздрави!

kenli каза...

Личи си отдалече бабината любов, Дани! Толкова обич лъха от всеки детайл на кутийките.....Да са живи и здрави всички около теб и ти пожелавам вече да те отменят, за да имаш време да твориш!!!

isi каза...

Чудесни подаръци..чак ми се поиска да съм ти роднина, за да получавам и аз такива красоти ..:)!! Весел празник и успешна седмица!!

Miss Emerald каза...

Дани, най-искрени пожелания да са ти живи и здрави рождениците! Сътворила си такива красоти за всичките! И честно да ти кажа и аз да получех такъв подарък, и аз щях да се хваля на всеки срещнат сигурно! Браво!Много радост и искрици щастие е имало и при малките, и при големите!

kami_bonbona каза...

Поздрави и от мен за рожденниците и поздрави на теб Дани за всички красоти който си направила! Розовите неща ме разтопиха, толкова са сладки :))) Найстина близките ни са винаги ощетени! Хубава и толкова студена седмица!

Valchen каза...

Отново много прекрасни и оригинални подаръци си направила! Просто очите ми се приковаха в чудните кутийки! А протфейла е страшно хубав!

Esi каза...

Да са ти живи и здрави рождениците! Кутийките са страхотни, а книгоразделите много идейни. Много ми харесват.

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря ви, мили картичкофеи - за топлите думи, милите пожелания и въобще за това, че намирате време да надникнете тук, в моето местенце!Всичко да ви се връщ астократно!
В същото време много ми се иска да се извиня на всички, за това, че пък аз самата не винаги намирам време да намина край "вас", да разгледам, да оставя коментар....

arcadia каза...

Дани, повече от чудесни изненади си сътворила за любимите ти хора! Поздравления!

Lionelsa каза...

Много ти се радвам как обръщаш голямо внимание на всеки детайл. И съответно резултатът винаги е невероятен.

Katya Kovacheva каза...

Ей, Дани, страхотни неща си сътворила, много много красота! Кутийките, ах, кутийките - невероятни са, книгоразделите също много ме впечатлиха :) А портфейлът е страхотен!
Да ти са живи и здрави всичките и все с такава любов да ги даряваш!

Chiges каза...

Дани, много красиви и прецизно изработени изделия! Както винаги :). Чудесни са!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Гери, Нинка, Катя и Теди - благодаря и на вас!!!!
И на вас се извинявам, че не винаги ми остава време да разгледам вашите вълшебства и красоти! Винаги ми е приятно, когато надникна!
Целувам ви!

Cvety каза...

Красиви и много нежни са картичката и кутийките. Представям си радостта на внучките :)
Здраве и щастие желая на всички около теб, на теб също!
И успех в предизвикателствата!

Topcho каза...

Много са сладурски кутийките! Книгоразделителите - и те! А портфейлът е станал страхотен според мен - много елетантен :D

Анонимен каза...

My goodness you have been busy. The oval box is so lovely. Well done. Thanks so much for taking the time to post on Come and Get It Challenge blog.

Д. Стефанова каза...

Чудесни подаръци за малки момичета! Харесва ми овалната форма на кутийките.
А портфейла ми взе ума. От хартия ли е? Предполагам. Като истински е, кожен. Ах как завиждам на притежателя. Не се сърди, че ти взимам идеята, ще си направя и аз.

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Дани, просто си неуморна..Невероятна красота- ако това е "набързо"..просто останах без думи!
Кутийките са прелестни- в любимите бонбонени цветове на всяка малка дама, книгоразделителите са супер идейни, но портфейла...мммммммм..направо е като истински!Личи си с колко много любов и старание са правени и изобщо не се съмнявам,че любимите ти хора са били истински щастливи да получат тези бижута правени от теб..
На малката рожденичка и на големия рожденик пожелавам много здраве и късмет! (те късмета си го имат с такава невероятна любяща баба и съпруга като теб!)
Благодаря ти,че сподели тези красоти в Хоби предизвикателство №5 "Kaртичка без печати- сух ембосинг"

Ani каза...

Толкова много красоти!

Йорданка Панова каза...

Здравейте,
много ми харесват кутийките които сте направили.Предстои ми сватба юни месец и идеята ми беше за подараци на гостите да закупя подобни,но не толкова красиви кутийки в които да сложа сватбени курабийки.И искам да Ви попитам дали изпълнявате подобни поръчки и съответно,ако изпълнявате каква би била цената им?

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря ви, мили момичета - за пореден път в тази публикация......благодаря за всички мили думи, които сте изрекли и се радвам, че се отбивате тук !
Йорданка, имейла ми е cvetnifantazii@abv.bg
пишете ми там, аз нямам връзка с вас.

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!