Цветни фантазии

Поредната серия коледни картички, с която искам да честитя Коледа на всички вас, мили и симпатични блогоприятелки - творителки на красота и изящество, с които споделям творенията и мислите си!

 °_██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*      
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*        Честита Коледа,  
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\ *. ˛*. ˛*     мили момичета!
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•♥•°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•
 ----------------------------------------------------------------------------

Да сте живи и здрави преди всичко и най-много от всичко! А всичко, останало от което всяка една от вас се нуждае да бъде в изобилие и до безсилие! Весела и щастлива Коледа!
И още  в изобилие - свободно време и парички за нашето завладяващо и всеобхващащо хоби!
Защото неведнъж съм казвала - времето е един много подтискащ, дефицитен фактор, който ни влияе страшно негативно - поне на мен със сигурност...
Тук е мястото да се извиня на момичетата, които все още чакат подаръчетата от играта "Предай нататък" ....Не съм забравила нито за минутка,  точно фактор "време" ми пречи...Но ще се случи и това, макар и малко по-късно - вече работя по въпроса, не искам да бъде нещо, направено набързо...
Малко по-късно ще публикувам и подаръчета, изпратени на  мен  от други в същата игра, а и картичката от Картичкофурийската Коледна размяна - още не съм ги снимала.
Не успях и да снимам всичките коледни картички от последната серия, но поне по една-две от модел - успях....


Една коледна висулка за разнообразие....за Hobby Challenge №2- Коледна украса;
                                                                         Двете елши- Коледен конкурс


Десет картички  в  синьо-бяло...Отново десетина  от бялата серия.......

и още една....

35 семпли и изчистени.....  за:
Картичкофурийско предизвикателство № 98 "Последната за годината"и една  от преди, малко коригирана и преработена...


Сигурно  количеството  повлия на качеството, но така е винаги около Коледа - на бързи обороти...И дори забравях да снимам....Здраве да е!!!
Отиват при:
Коледа с Хобисимо- Игра 2, Моята Коледа ІІ;
Двете елши- Коледен конкурс

15 коментара:

Veselina каза...

Честита Коледа, Дани! Много здраве и щастие, много семеен уют и късмет ти пожелавам! Нека светлина озарява пътя ти и всичко, което правиш! Картичките ти са много красиви, празнични и нежни! Весели празници!

Ваня каза...

Честита Коледа , Дани !Много , много здраве и щастие ти желая ,много творчески успехи !Картичките са прекрасни и количеството не е повлияло на качеството ти !
Още веднъж весели празници и много целувки !

Green-Eyed Girl каза...

Страхотни неща, както винаги! Весели празници и повече почивка ти пожелавам!

BEARKIS каза...

Колкото повече,толкова повече...и пожелания ,и вдъхновение,и здраве за всички у дома!!!Бялата серия ми е любима!

Deni каза...

Дани,Честита Коледа и от мен! Количеството на картичките ти е наистина внушително, но това по никакъв начин не се е отразило на качеството им! Бялата ти серия е приказна!

Addii каза...

Честита Коледа и оТ мен!Много здраве и късмет!

morgiana каза...

Честита Коледа!
Всички картички са изключителни, особени ми харсеха- белите!
Весело изкарване на Новата година!

Katya Kovacheva каза...

Честита Коледа и на теб, Дани! С пожелание за здраве, щастливи моменти с любимите хора и повече време за всичко!
Картичките, които си направила ме оставиха отново без дъх, така се случва всеки път като се отбивам през твоето блогче :) Не мога да отлича само една, всички са прекрасни! Така, че освен всичко друго, ти пожелавам винаги да твориш с лекота и да радваш всички ни с нови красоти!

Маги каза...

Честита Коледа, Дани! Здраве и щастие за теб и близките ти! :)

Miss Emerald каза...

Честита Коледа, Дани! Здравето да не ви изоставя нито за миг и теб, и твоето семейство! Специално на теб пожелавам да имаш повечко свободно време, за да може спокойно да се наслаждаваш на прекрасното ни хоби, а и да ни показваш спокойно и всичко, което талантливите ти ръце изработват! Както тези прекрасни картички, които съпътстват пожеланията ти към нас!

letyy каза...

Искам да изкажа огромни благодарности за честта да притежавам една прекрасна синьо-бяла коледна картичка. Много ми харесва, много нежна и страшно красива. Благодаря много :)

*щурчо* каза...

Честито Рождество Христово, Дани!
Пожелавам ти много ЗДРАВЕ за да можеш да намираш достатъчно време за да твориш красота, която да споделяш с нас. Всичко което си показала е прекрасно и аз разбирам, защото времето не ти стига-ти работиш "мащабно"(както се изразява един от приятелите на Мечо Пух ). Голямото количество картички обаче ни най-малко не са се отразили на качеството и любовта с които са изработени. И..като съм тръгнала да цитирам Мечо Пух - "Колкото повече - толкова повече!" напълно приляга на всичко, което правиш! Весела Коледа!
Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №2 "Коледна украса"

Поли каза...

Весела и вълшебна Коледа, Дани! Успешна нова година за цялото ти семейство!

- каза...

Честита да е и на теб Коледата!Да ти се връща всичко, което си ни пожелала и да продължаваш да ни радваш с красотите, които създаваш! :)

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря ви, много, много сте мили - няма да крия, че ме радват коментарите ви! И в същото време ми е съвестно, че аз самата нямам време да смогна да отвърна със същото на всичката красота, която виждам във вашите блогове...Чудесни творения!
Разглеждам набързо и се възхищавам!
Дано наистина от следващата година има време за всичко!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!