Цветни фантазии

Отдавна не бях сядала ...ей така , просто за удоволствие да направя нещо....И днес в бурята  разтворих кутиите с пънчовете и реших да си пощракам....Много пъти съм се пробвала и съм правила с бордюрни пънчове - квадрат например, с оформен ъгъл....Вярно, все така набързо, а то си трябват и точни изчисления, но някак си почти винаги са ми се получавали.....Нели от Хобисимо  също направи урок с един от пънчовете на Марта, с изчисленията,с какви размери  трябва да е листа.
И реших, че точно такава картичка може да направя за предизвикателството на Картичкофурии - Изчистено и семпло , зададено от Рени.
Много време се каних и  за предизвикателството на  Двете елши - Лайм и лавандула при  Картичкофуриите,  но докато се наканя ....времето му изтече....Отдавна не съм се включвала при   ТЯХ и мисля да намеря време - все пак в отпуск съм, за любимото хоби трябва да ми останат свободни часове.....
Снимките ги правих вечерта, та се извинявам за качеството....Цветовете и те не са точно тези, но общо взето - това е картичката - семпла и изчистена.....
Пиленцето ми е подарък от Рачето и най-накрая му дойде редът....



 

Става с почти всички бордюрни пънчове и е забавно и интересно....въпреки, изхабените хартии..... Пробвайте!!!
Ето някои  предишни картички с оформен ъгъл с бордюрен пънч....


9 коментара:

kenli каза...

Дани, отдавна бях забелязала в твоите картички прекрасните ъгълчета и много се чудих как успяваш да ги направиш! След урока на Хобисимо ми стана ясно, че всичко се получава, но с малко повече смятане, за което ти си се сетила отдавна! Нали си ми умница.....!Знаеш, че много харесвам всички твои идеи и тяхното осъществяване и се радвам, че се завърна в блоговото пространство! Прегръдки и целувки!

unicorn каза...

Дани супер се е получил квадратът с този пънч:)))Картичките са много хубави:))))

Miss Emerald каза...

Дани, много хубава, изчистена и семпла картичка! Някой път и аз ще пробвам това с пънчовете, но когато имам повечко време. Успешен и ползотворен ден ти пожелавам!

BEARKIS каза...

Както винаги,чисто и точно изпълнение,браво Данче!Мога само да мечтая за тези пънчове,а някой ден ти ще ме напътстваш!

Валя Калпакова каза...

Дани,благодаря за урока,ще пробвам и аз. Картичката е станала супер.

Green-Eyed Girl каза...

Много елегантна картичка. Прекрасна е!

Te4eto каза...

И на мен картичката много ми харесва!

Irena каза...

Дани, чудесна картичка си направила.ю
Квадрата направен с пънч е страхотен.
Благодаря ти, че взе участие в предизвикателството зададено от мен при Картичкофуриите!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Благодаря ви!
Дано всички пробвате и ви се получи ...защото наистина стават интересни модели, дори е приятно и само тях да си щракам, за момента и без идея за картичка даже....

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!