Цветни фантазии

Като допълнение към официалната картичка и подаръка  шеговито прибавих и една картичка -закачка , спретната много набързо, просто за 20-тина минути, без много престараване....но подходяща за млад човек, навършващ 29 години.....Мисля, че остана  доволен и от нея....

За ССМС 112   и  Paper Play Challenge
от предната страна


от задната страна

Още веднъж - да ми е жив и здрав зетя !!!

9 коментара:

- каза...

Хихи, няма как да ме видиш - хилнала съм се и се опитвам да не се смея много високо, за да не събудя някого по това време :)То лицето на картичката че те кара да се усмихнеш на идеята, кара те, ама като видях гърба!Такъв смях ме напуши! Как няма да се радва младият човек! Страхотна си!Дано и аз приличам на теб, когато стана тъща! Радвам ти се много! :)

Addii каза...

страхотни са и двете картичка,а втората и двата варианта

Rony каза...

Хи хи хи, страхотни са!!!

siskus каза...

Уааауууу,много е забавна,много,хихих хииии.чудесно си го измислила,бравоооооо!!!Да здравичък и много щастлив,да се радва на прелестната си съпруга и на невероятната си тъща!!!!!

Topcho каза...

ХАХ, уникална картичка!!! Гърбът на картичката наистина щеше да ме накара да падна от стола от смях ^w^ Страхотна е!!!

Irena каза...

Суперска е :)

krechi каза...

Хааааа, браво! Много подходяща закачка! И аз съм на такава вълна!

BEARKIS каза...

Данче,за такава тъща всеки си мечтае!!!Много идейна закачка!!!Сега,като я гледам,мисля да спретна с "долната част"-от една реклама,(която също впечатлява другия пол),картичка за рожден ден на едно момче,приятел на сина ми,а на 20години знаеш мисълта къде се мотка!!!Благодаря ти за коментарите,много свежо ми е като те чета!!!Хубав ден,доскоро!!!!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Хейййй, мили момичета, благодаря ви от сърце - затова,че се отбихте при мен и затова , че такива хубави думи оставихте като коментар! Ценя мнението ви, много мило ми става....!Радвам се, че ви е допаднала идеята, защото аз самата дълго се чудих дали да я направя тази картичка - мислех си---каква такава тъща съм да му се не види...Пък после реших....и набързо я спретнах ....А пък вие одобрихте идеята, и по-важното, че и зетя я одобри и оцени с чувство за хумор....
Забавно се получи при всички случаи!
Хубав и прохладен ден на всички и много целувки!

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че отделяте от времето си за визита на моя блог! Вашите коментари са много ценни за мен! Заповядайте отново!